Ilon Mask poslednjih meseci ne prestaje da šokira javnost postupcima i poslovnim potezima. Počev od dobijanja dece sa dve različite žene sa kojima nije u vezi, preko menjanja devojaka, pa sve do toga da je kupio Twitter, otpustio Upravni odbor, a sebe proglasio "glavnim tvitom".

U skladu sa dramatičnim odlukama, Ilon je juče otišao sa glavne žurke povodom Noći veštica koju je organizovala Bela Torn. Umesto sa nekom od manekenki ili mladih glumca sa kojima se druži već neko vreme, Ilon je sa žurke otišao ni manje ni više nego sa bivšom ženom - Džastin Mask.

Džastin Mask je viđena kako odlazi sa bivšim mužem Ilonom.
Diggzy/Jesal/Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Obučena u ženu-mačku, Džastin se zagonetno smeškala paparacima dok je sedala u crvenu Teslu sa bivšim mužem. Ilon (50) i Džastin (49) imaju blizance Grifona i Ksavijera (18), te trojke Damjana, Saksona i Kaija (16). Par je imao i sina Nevadu koji je preminuo 2002. godine od sindroma iznenadne smrti.

Tada je Džastin rekla da je Ilon njenu bol smatrao za "emotivnu manipulaciju", te da se par dugo svađao oko toga, a najbogatiji čovek sveta nije birao reči kojim bi "pljuvao" bivšu.

Ilon Mask je sa bivšom ženom dobio šestoro dece,
NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džastin je Ilona javno optuživala za mnoge stvari između ostalog i to da je od nje napravio "trofejnu ženu" te da ju je terao da se šminka, da vežba i da se farba u plavo.

Samo šest nedelja nakon njihovog razvoda, Ilon se verio sa glumicom Talulom Rajli sa kojom se venčao, a potom razveo pa ponovo venčao, da bi se zvanično rastavili 2016. godine.

Tih godina, veoma besna, Džastin - bivša gospođa Mask je dala besnu izjavu za strane medije:

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše", otkrila je tada.

Talula Rajli se verila sa Ilonom maskom.
Shutterstock 

Dodala je da je ona bila njegova "starter supruga" objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamenio "novim modelom".

Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

"Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

"Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv", dodala je.

S godinama je postala nesrećna žena jer je Ilon prestao da bude muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtevniji prema njoj. Terao ju je da postane "trofejna plavuša" - da posvetli kosu, posveti više vremena izgledu i samo da se smeška. Mnogi su mišljenja da je s ovim promenama Džastin bila slika i prilika njegove ljubavnice Talule Rajli, sa kojom je varao suprugu, te da nije isključeno da je želeo da njegova supruga više bude nalik ženi u koju se tada zaljubio.

Danas, kaže, ne žali zbog razvoda jer joj je život napokon bolji, a ostaje da vidimo da li su se sada ona i Ilon samo podsetili "starih dobrih vremena", ili je Džastin odlučila da nakon svih ovih godina Ilonu da novu šansu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!