Bivši par Olivija Vajld i Džejson Sudeikis nakon niza skandala, svađa i otvorenih sukoba, ujedinili se u borbi protiv bivše dadilje njihove dece. Naime, anonimna žena koja tvrdi da je bila dadilja poznatih glumaca iznela je šokantne optužbe protiv para, a oni su sada zajednički demantovali njene navode.

Kako stvari stoje, glumački par je rekao kako su optužbe dadilje uznemirujuće, zlonamerne i jako ozbiljne te ih negiraju, ali i traže organe vlasti da se ovakvim klevetama ozbiljno pozabave.

"Nama kao roditeljima je jako uznemirujuće shvatiti da je bivša dadilja naše dvoje dece odlučila da ovako iskoristi krhkost naše porodice i da širi laži o nama", rekao je par za Page Six. Par iz veze ima dvoje dece - ćerku Dejzi i sina Otisa.

Olivija i Džejson zajedno se bore protiv dadilje koja širi laži o njima
Shutterstock 

Sve je krenulo pre 18 meseci kada je dadilja para odlučila da, prema njihovim rečima, maltretira njihovu porodicu i iznese neistine u javnost. Dadilja čije ime još nije objavljeno tvrdila je da je Džejson saznao da je Olivija imala aferu sa svojim sadašnjim dečkom Harijem Stajlsom još dok je bila u vezi i živela sa Sudeikisom.

Sudeikis je prema njenim tvrdnjama saznao da ga Olivija vara preko mejilova koje je razmenjivala s pevačem njemu iza leđa. Takođe je rekla kako je Sudeikis nakon tog saznanja bio toliko slomljen da se bacio pred Olivijin auto kada je pokušala da ga napusti.

Rekla je i kako je Olivija bila pijanica koja se često pila alkohol pred decom, te bi tada divljala i svađala se sa Sudeikisom kao i da je njihov odnos već dugo bio jako narušen.

Dadilja tvrdi da je Olivija pila alkohol pred decom
Shutterstock 

"Kada sam došla na posao Džejson je plakao i plakao. Rekao mi je da ih je Olivija napustila, a ja sam se morala pobrinuti za decu", ispričala je navodna bivša dadilja holivudskog para. Ona je u službi para bila zaposlena preko 3 godine i svedočila je mnogim intimnih trenucima njihove porodice, a sada je sve odlučila da unovči prodajući priče tabloidima.

Inače, Olivija je danas u srećnoj vezi s 11 godina mlađim Harojem Stajlsom a iako se nedavno šuškalo da je njihova veza lažna, čini se da to ipak nije tako.

Podsetimo, sve je počelo na filmskom festivalu u Veneciji kada se slavni par pojavio na premijeri zajedničkog filma, a ponašali su se čudno i vrlo hladno jedno prema drugome. Tada je počelo da se šuška da su pred raskidom kao i da je njihova veza samo marketinški trik.

Olivija i Hari prvi put snimljeni su zajedno u januaru 2021., a njihova veza je odmah zasmetala i njenom bivšem partneru Džejsonu Sudeikisu. Zbog toga joj je Džejsonu jednom trenutku uručio papire za starateljstvo dok je bila na bini. U prenosu uživo saznala je da je bivši tuži, a nakon što je pročitala papire tokom nastupa, brzo se sabrala i nastavila dalje. Sudeikis se branio da ne zna ništa o tome, ali bilo je jasno da ne govori istinu.

olivija i hari zajedno su od januara 2021.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To je uništilo njegov ugled "najveće dobrice u Holivudu". Nije mu samo veza pukla nakon šokantnog uručivanja papira Oliviji već je doživeo i poraz na sudu. Njegov zahtev za starateljstvo nad devom odbijen je nakon što je sudija presudio da je matična država njihove dece Kalifornija. Dok Olivija želi decu u Los Anđelesu, Sudeikis želi da živi s njima u Bruklinu.

Ipak, čini se da su sve trzavice ostavili po strani kako bi se sada zajednički obračunali protiv "dadilje iz pakla".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!