Te 2004. godine, tinejdžeri širom sveta, pa i u Srbiji, poludeli su za meksičkom serijom "Rebelde". Mia Koluči, Dulče Maria, Maite Peroni, Alfonso Herera, Kristofer Kasiljas i Kristijan Čavez postali su zvezde gotovo preko noći, a svaki njihov pokret bio je pod budnim okom javnosti. 

Dobar deo njih nikada nije prevaziošao slavu koju im je donelo popularno ostvarenje, ali to nije slučaj i sa Maite Peroni koja je nakon toga nastavila da ređa sjajne uloge.

Međutim, poslovni uspesi nekako su ostali u senci burnog ljubavnog života po kojem je bila poznata tamnošnjoj javnosti. Ona se nedavno udala za producenta Andresa Tovara, kojeg je navodno "ukrala" drugarici, a fotografije sa venčanja objavila je na svom Instagramu. 

"Uradili smo to! Praveći prve korake u životu koji želimo da gradimo zajedno... okruženi svojom porodicom i rukom Božijom, danas dobijamo blagoslov. Srećna sam što možemo da preduzmemo korake koji učvršćuju naš put kroz ovu ravan u kojoj smo uspeli da se poklopimo i koji nam je dala sudbina", napisala je Maite.

Lepa glumica danas ne skida osmeh sa lica, ali prošle godine bila je u centru skandala upravo zbog svog, sada supruga. Naime, meksički mediji pisali su da je Maite uništila brak najbolje prijateljice Klaudije Martin s obzirom da se tajno viđala sa njenim mužem.

Kada je Maite putem društvenih mreža objavila je da je započela novu vezu s producentom Andresom Tovarom, a odmah su se počele da kruže glasine iz njene prošlosti koje tvrde da je Andrésova bivša partnerka Klaudija Martin tužila Meksikanca za navodnu neveru koja je razlog što su se razišli samo par meseci pre nego što je uplovio u vezu sa glumicom. 

Inače, Kaudija i Andres venčali su se na raskošnom venčanju u njenom rodnom gradu 2019. godine, a razveli su se nakon samo godinu dana jer su priče o njegovim neverstvima bile gotovo svakodnevne. Nakon toga, šuškanja da je Maite Peroni bila treća osoba bila su sve glasnija.

Andres je ove priče negodovao, a Maite je čak tužila bivšu prijateljicu. Kako prenose mediji, advokat Giljermo Pous potvrdio je Maitinu tužbu jer ju je kao treću osobu optužila upravo Andresova bivša i istakao da "oni nisu bili zajedno dok je producent bio oženjen."

Inače, nekoliko dana pre toga glumica je iznenadila javnost raskidom sedmogodišnje veze sa muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je njihova ljubav pukla.

Ipak, Maite je tvrdila da su sve bile laži, i istakla da su morali da ćute zbog advokata koji sad sve rešavaju umesto njih. Inače, slavna glumica bila je i u vezi sa čuvenim zavodnikom Vilijamom Levijem, i to u trenutku kada je njegova tadašnja supruga bila trudna, što su potvrdili izvori za meskičke medije.

Vilijam Levi je navodno varao suprugu sa maite.
Instagram 

"To vam je Maite, primetila je koliko je muškaraca želi. Vrlo je lukava i opasna. Voli da zavodit Setite se da se 2008. godine spetljala s  Levijem iako je znala da je njegova dugogodišnja partnerka Elizabet trudna", rekao je izvor, a mnogi i sada ističu da je pitanje koliko će njen brak trajati, s obzirom da je "oteto - prokleto", a da li će zaista tako biti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!