Dobro je poznato da je Mik Džegersvojevremeno bio jedan od najvećih zavodnika na rok sceni. Nije bilo žene koja ga nije obožavala, a burnim ljubavnim životom redovno je punio medijske stupce. U jednom trenutku se pronela priča i da je spavao sa čak 4.000 žena, ali na pitanje da li su ove tvrdnje tačne, osnivač "Rolling Stones-a" se samo zagonetno nasmejao.

Međutim, pored ovih priča, šuškalo se da Džeger voli i muškarce, a nova knjiga "The Stone Age", autoske Lesli-En Džons otkriva sve o njegovoj navodnoj aferi sa dvojicom kolega, članova benda.

Mik džeger važi za najvećeg ženskaroša.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Lesli-En tvrdi da je slavni pevač zaveo više muškaraca nego što je to zapravo u javnosti poznato, uključujući i dvojicu članova Rolling Stones-a - Kit Ričarda i Mika Tejlora koji je svirao u bendu od 1968. do 1974. godine. 

Obojica su navedena na podužem spisku ljubavnika svih članova benda tokom godina, koji je dodatak knjizi. Pominje se i Džegerova navodna romansa sa Dejvidom Bouvijem, o čemu je ranije govorila pevačica Ava Čeri, koja tvrdi da je imala trojku sa Džegerom i Bouvijem. Još jedan od Džegerovih ljubavnika je austrijski glumac Helmut Berger, čovek koji ga je upoznao sa njegovom prvom suprugom Bjankom.

U svojoj nedavno objavljenoj knjizi, Džons citira intervjue sa Anitom Palenberg i Marijanom Fejtful u kojima su obe nagovestile međusobnu privlačnost Džegera i Ričardsa.

"Čim sam ih prvi put srela, videla sam da je Mik zaljubljen u Kita", rekla je jednom Palenberg, koja je preminula 2017. godine.

"Osetio sam da postoji seksualna napetost između njih. Nekako sam znao da je Mik biseksualac", rekao je Faithfull.

Detalje o navodnoj Mikovoj vezi sa Tejlorom autorki je ispričao Pol Levet, koji je svojevremeno izlazio sa gitaristovom bivšom ženom, Rouz.

"Rekla mi je da je jednom zatekla svog muža u krevetu sa Mikom Džegerom. Zašto bi mi to rekla ako to nije istina?" Levet tvrdi.

Mik džeger je imao odnose sa članovima svog benda.
pritnscreen/instagram 

Glasine o Džegerovoj i Tejlorovoj vezi kruže već dugi niz godina. Autor Kristofer Andersen je u svojoj knjizi iz 2012. napisao da ih je jedna osoba iz pratnje benda jednom uhvatila zajedno u krevetu. On u svojoj knjizi navodi i da je Džeger imao aferu sa Brajanom Džonsom, originalnim frontmenom grupe Rollingstones, na osnovu tvrdnji Anite Palenberg, koja je bila u vezi sa oboje.

Sam Džeger je jednom rasplamsao glasine o njihovoj romansi.

"Mik Tejlor je bio uzbudljiv, veoma fin i dao mi je nešto što mogu da pratim. Neki ljudi misle da smo bili najbolja verzija benda sa njim", rekao je Mik u intervjuu 1995. godine.

Autorka Džons u svojoj knjizi spekuliše kako je Džeger postao ženskaroš jer se nije osećao prijatno jer su ga privlačili muškarci i to je uticalo na njegov nedostatak samopouzdanja i muškosti.

Mik Džeger navodno je postao ženskaroš jer je voleo muškarce, a to nije mogao da prihvati.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Inače, poslednja poznata devojka Mika Džegera je balerina Melani Hemrik, koja je 44 godine mlađa od njega i zajedno su od 2014. godine, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti. Za njih važi da imaju "otvoreni odnos", kao i da je ona ta koja mu bira ljubavnice.

Mik Džeger je u vezi sa balerinom koja je od njega mlađa 44 godine.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

On joj je kupio vilu u Njujorku, i plaća joj čak 15.000 dolara mesečno za čuvanje njihovog sina budući da se ona povukla iz svog posla. Pored toga, Mik se, kako kažu mediji, obavezao i da će do 18. godine njihovog sina snositi sve troškove vezane za školovanje sina.

Mik Džeger troši snoškove čuvanja sina svojoj ljubavnici.
Splash News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!