SPAVAO JE SA 4.000 ŽENA, A DELIO IH JE I SA KOLEGAMA: Danas ima više ljubavnica koje mu odobrava 44 godine mlađa devojka

Ljubavni život Mika Džegera definitivno spada u bizarnije priče.

Splash News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čuveni pevač Mik Džeger proslavlja svoj 79. rođendan, a za razliku od mnogih drugih muzičara koju su rane godine živeli "ludo i brzo" u stilu "sex, drugs, and r'n'r", a potom se smirili kada su došli u određenu dob, vremešni pevač i dlaje nema vremena za gubljenje, te trenutno proživljava drugu mladost sa svojom 44 godine mlađom izabranicom Melani Hemrik.

Mik i Melani koja je inače balerina su u vezi od 2014. godine, a ona mu je rodila i dete, inače osmo po redu. No, daleko od toga da su oni još jedan konzervativni par. Naprotiv. Njihovi prijatelji otkrili su da imaju otvorenu vezu, što im daje slobodu da se viđaju i izlaze sa drugim ljudima.

Mik džeger uživa u vezi sa 44 godine mlađom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pevač to svoje pravo veoma koristi, te je u u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Ipak, odlučio je da je ostavi da ima više vremena za 35-godišnju Melani i njihovog sina. Zapravo, kako ističu izvori bliski paru, upravo je Melani ta koja mu bira ljubavnice, a upravo ju je jedan od izbora mogao koštati veze sa Džegerom.

Instagram Melani Hemrik devojka Mika Džegera

Naime, jedno vrele kružile su glasina da je ostavio Melani zbog manekenke Maše Rudenko i to dok je bila u drugom stanju, balerini je kupio luksuznu kuću u Njujorku koju je platio sedam miliona dolara.

Pored toga, mediji pišu i da je Mik Džeger u obavezi da Melani plaća 15.000 dolara mesečno na ime čuvanja njihovog sina, budući da se ona povukla iz svog posla. Pored toga, Mik se, kako kažu mediji, obavezao i da će do 18. godine njihovog sina snositi sve troškove vezane za školovanje sina.

Nova devojka Mika Džegera rodila mu je dete, inače osmo po redu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, njegova veza sa Hemrikovom nije ništa iznenađujuće ako se uzme u obzir da su život slavnog muzičara upravo i obeležile su afere sa brojnim devojkoma, među kojima je bilo i slavnih dama poput Ume turman, Anđeline Džoli, i mnogih drugih.

Anđelina Džoli je navodno bila sa Mikom džegerom.
Shutterstock 

Priča se da je tokom karijere spavao sa preko 4.000 žena, a nije tajna i da je mnoge devojke delio sa kolegama iz benda. Trojke i orgijanje bili su neizostavni kada su bili na turnejama, a Džegeru ženski rod jednostavno nije mogao da odoli.

id=342484746673342839" height="1235" width="600" frameborder="0" scrolling="no" >

Inače, pevač je rođen u Dartfordu, gde se i školovao, a kasnije je upisao ekonomski fakultet, ali od njega je brzo odustao kako bi ostvario karijeru s Rolling Stonesima. Upravo on i Kit Ričards zajedno su napisali veliku većinu muzičkog opusa Rolling Stonesa, a još uvek sarađuju.

Osim u muzici, okušao se i u glumi, a zahvaljujući svemu što je radio pobrao je brojne nagrade. Njegove pesme rušile su rekorde na top-listama širom sveta, a godine 1989. primljen je i u Rock 'n' roll Kuću slavnih.

Medije je neretko punio svojim privatnim životom i devojkama koje je redovno menjao. Pred oltar je stao samo jednom, ali u istoriju muzike upisao se i kao jedan od najvećih plejboja u roku.

Od 1966. do 1970. godine ljubio je britansku kantautorku Merien Fejtful, s kojom je napisao i singl "Sister Morphine", pesmu koja se našla na albumu Rolling Stonesa.

Krajem njihove veze zaljubio se u američku pevačicu Maršu Hant, s kojom je varao Fejtful.

Hant je u to vreme bila u braku pa je takođe varala svog supruga, a ona je majka njegove prve ćerke Karis. Upravo Marša je inspiracija za pesmu "Brown Sugar", koja je kasnije postala hit benda. Nekoliko meseci kasnije njihova veza je pukla dok je ona još bila trudna, a u Džegerovom životu pojavila se Bijanka Prez-Mora Masijas.

Par se venčao 1971. godine u francuskom Sent-Tropeu, a zajedno su dobili jednu ćerku, Džejs Džeger. Razišli su se 1977. godine, a on je u međuvremenu imao aferu s Plejbojevom zečicom Bebe Buel. Afera je potrajala dve godine, a Džeger i njegova supruga nikada se više nisu vratili na staro.

Američku manekenku Džeri Hol, Mik je upoznao krajem 1977. godine i odmah su se zaljubili. Uselili su se zajedno, a ubrzo zatim su dobili četvero dece tokom svoje turbulentne veze.

Mik Džeger je dobio četvoro dece sa Džeri Hol.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Tokom veze s Džeri, pevač je imao aferu s Karlom Bruni, koja je kasnije postala francuska prva dama, a bili s zajedno su čak tri godine. Ipak, tek nakon što je na videlo izašla njegova afera s manekenkom Lusijanom Gimenez Morad, Hol ga je ostavila.

Džeri Hol ostavila je džegera zbog mnogobrojnih afera.
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Slavni roker kasnije se primirio, a od 2001. godine bio je u vezi s modnom dizajnericom L'Vren Skot, sve do njene tragične smrti 2014. godine. Otkako je ona preminula, Džeger je utehu pronašao u američkoj balerini Melani Hemrik.

Mik Džeger bio je u vezi sa L'Vren Skot.
Shutterstock 

Inače, osim osmero dece koju ima s pet različitih žena, Džeger ima i pet unuka i jednu praunuku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1