Nema ni mesec dana kako se saznalo da je komičar i voditelj Nik Kenon dobio deveto dete, a sada se saznalo da je na svet došlo i deseto. Međutim, ukoliko je njegova računica tačna, porodica Kenon biće uskoro bogatija za još jednog člana. Doduše, nagađa se da je broj možda i veći s obzirom da je komičar bio prilično tajanstven kada je reč o deci koja su "na putu", te je tada otkrio samo da se bliže termini za dve prinove.

Nik Kenon, bivši muž Maraje Keri, ponovo je dobio dete, i to 10. po redu.
Shutterstock 

"Još jedan blagoslov! Kako moje putovanje na ovoj planeti postaje sve značajnije, sve što mogu da uradim je da zahvalim Bogu i nastavim da tražim od Svevišnjeg da uredi moje korake. Dao mi je upravljanje i dominaciju nad porodičnom dinamikom koja je nekima nezamisliva. Ali što je još važnije, on me blagoslovio osobama punim ljubavi da me pažljivo vode kroz ovaj svrsishodan život", napisao je Nik na mrežama.

"Toliko sam dužan i zahvalan. Britani Bel je bila stena. Naučila me je toliko toga o roditeljstvu, psihologiji, duhovnosti, ljubavi i životu uopšte. Za naše treće dete rekla mi je da ne želi baby shower i da joj ne treba ništa. Sve što je želela je molitva od njenih najmilijih. Učim da je to najbolji dar", dodao je Nik.

Kenon je otkrio da je Britani imala težak porođaj.

"Verovatno najteži porođaj kojem sam ikad svedočio. 48 sati nesnosne boli i opasnosti po život kako bismo dočekali 4,5 kilograma ljubavi i radosti pod nazivom Rajs Mesija Kenon. Hvala Britani za moju drugu malu vagu! Volim tebe i našu neverovatnu porodicu", napisao je.

Ipak, srećne vesti nisu naišle na odobravanje javnosti koja većinski smatra da Kenon samo "štanca" decu, te da im glumi oca samo pred kamerama, dok su njegove izabranice ostatak vremena osuđene da se same snalaze. Za mnoge od njih se smatra i da su se uhvatile Kenona samo zbog "masne" alimentacije s obzirom da komičar trenutno radi na brojnim unosnim projektima. 

Nik kenon nedavno je dobio deveto dete.
Youtube 

Inače, već neko vreme mnogi se pitaju šta sve te žene vide u Kenonu s obzirom da je godinama bio poznat samo kao bivši muž Maraje Keri, koja, od kako je započeta celokupna priča sa pravljenjem dece različitim ženama strogo vodi računa da svog nekadašnjeg partnera ne spomene u intervjuima. 

Kenon se, kako vreme odmiče čini sve nerazumnijim, a sada su ga mnogi osudili i jer žene izlaže stresu i bitan mu je samo broj dece, a ne i ona sama. Tako je navodno i bivšu partnerku sa kojom je dobio deveto dete naterao da ima porođaj kod kuće, a samo pukom srećom izbegnuta je tragedija jer njihov sin nije disao na rođenju, a porođaj je trajao 10 sati.

Devojka Nika Kenona se porađala 10 sati.
Youtube 

Sada je kroz isti scenario prošla i druga devojka koja mu je rodila 10. dete i javnost mu poručuje da je vreme da stane i da se posveti ženama sa kojima je dobio naslednike, a ne da juri nove "žrtve" kao što je to radio kada mu je preminuo petomesečni sin.

Podsetimo, Kenon je otkrio da je njegov naslednik imao tumor na mozgu, ali da nije uspeo da pobedi bolest iako se borio. Sina Zena dobio je sa bivšom partnerkom Alis, a nakon smrti deteta nije se udostojio ni da je okrene i pita kako je, što je i ona sama priznala.

Umesto toga, planirao je i radio na narednim trudnoćama što su mnogi opisali kao surovo i bezdušno. Da stvar bude još gora, iako ne prestaje da ima odnose sa drugim ženama, javno kuka za svojom bivšom suprugom Marajom i ističe da je samo nju voleo, te da bi sve učinio da mu se vrati, zbog čega su mnogi postavili pitanje svim njegovim izabranicama "da li je ovakvo poniženje vredno iznosa na bankovnom računu zbog dece koje su mu rodile da bi se obezbedile".

Nik kenon priznaje da voli samo maraju keri.
Shutterstock 

Nažalost, čini se da kritike nisu urodile plodom, te da ništa od onoga što su ljudi pisali nije doprlo do slavnog komičara, te je sasvim izvesno da ćemo u narednim mesecima ponovo moći da čujemo za nove bebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!