Nik Kenon ponovo je postao otac. Njegova peta devojka Bri Tiesi donela je na svet sina, a ponosni roditelji objavili su na Jutjubu snimak porođaja. 

"Uspela sam. Potpuno prirodan kućni porođaj bez lekova", napisala je Bri na Instagramu 25. jula. "Ovo je bilo najponiznije pomeranje granica, a ipak buđenje i potpuno osnažujuće iskustvo. Ne mogu dovoljno da zahvalim svom timu što je bezbedno doneo mog sina na svet", dodala je.

Međutim, sada se saznalo da nije sve baš prošlo tako glatko. Najpre je Bri bila satima u ogromnim bolovima, porođaj je trajao preko 10 sati, a njihov sin nije disao na rođenju.  

Bri Tiesi bila je u ogromnim bolovima tokom proođaja.
Youtube 

"Primetila sam da ne plače", rekla je manekenka i dodala da je njihova babica koristila respiratornu cev na novorođenčetu, a kada je ono konačno počelo da plače, to je bio "najbolji zvuk koji je ikada čula"

Porođaj Bri Tiesi trajao je 10 sati.
Youtube 

Bri se ujedno i zahvalila svom "neverovatnom partneru Niku Kenonu na podršci". Međutim, emotivni video na mrežama nije bio svima po meri. Navodno je upravo Nik bio taj koji je insistirao na prirodnom i kućnom porođaju, što su osudile mnoge žene.

Bri tiesi imala je kućni porođaj.
Youtube 

"Ovo je tako lako moglo da se završi kobno. Zna se ko može da se porodi kod kuće. A kada porođaj ovoliko dugo traje, savetuje se da se odmah ide u bolnicu. I šta da respirator nije pomogao? Dok vi stignete u porodilište beba bi mogla da umre, ili ima žestoke posledice usled nedostatka vazduha", glasio je jedan komentar.

Nika kenona su osudili jer je insistirao na kućnom porođaju sa Bri Tiesi.
Youtube 

Ni drugi ljudi nisu bilo milosrdniji prema pevaču i komičaru.

"Kenon je izgubio petomesečnog sina pre par meseci, a sada nastavlja po starom i stavlja svoje nerođeno dete u opasnost. Imaš li mozga čoveče?", "Prisilite Kenona na vazektomiju", "Šta je sa ovim čovekom", "Deca su nešto najdivnije, ali ovo ne deluje kao odnos u kome će izrasti u normalne ljude"... samo je delić onoga što se moglo pročitati. 

Nika kenona osudili su mnogi jer je doveo svog sina u opasnost na porođaju.
Youtube 

Inače, kako su mnogi strani mediji preneli da je Kenon dobio osmo, a ne deveto dete, bilo je i onih koji su besno reagovali da ispada da se preminuli sin ne računa. 

Inače, Kenon čeka još dve bebe, a nije isključeno i da će ih u narednom periodu biti i više, s obzirom da želi da napravi "komunu". Njegove odluke ražestile su ljude koji ne mogu da prestanu da se pitaju šta sve te žene vide u Kenonu, te da li je želja za slavom i alimentacijom toliko velika da su zbog toga spremne da ponize i sebe i decu, pogotovo što on i dalje ne prestaje da javno kuka za bivšom suprugom Marajom.

Nik kenon ima devetoro dece.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kenon ima 11-godišnje bliznakinje sa Marajom Keri, dvoje dece sa Britani Bel, jednogodišnje blizance sa influenserkom Abi koja trenutno čeka još jednu bebu sa njim, kao i još jedna influenserka Tisesi koja je takođe trudna, dok je petomesečni sin kog je dobio sa Alisom Skot preminuo pre 5 meseci.

Nik kenon najpre je bio poznat po braku sa marajom keri.
Shutterstock 

Nakon smrti on i Alisa su gotovo izgubili kontakt, a Kenon se nije udostojio ni da joj javi za novu trudnoću druge devojke, te je Skotova saznala iz medija sve. Glumac je kasnije izjavio da mu je žao zbog toga, ali se na tome sve završilo.

Takođe, u međuvremenu se saznalo da decu viđa tako što mu asistent zakazuje vreme sa njima, štp je izazvalo bes kod ljudi. Međutim, Kenon se nije tu zaustavio već je sada izjavio i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se pomiri sa bivšom suprugom Marajom Keri, te da želi još dece sa njom, ali i da ga nijedna partnerka nije volela poput pevačice.

Nik kenon želi da se vrati Maraji Keri.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!