Nik Kenon ne prestaje da šokira javnost. Glumac, komičan i inače bivši muž Maraje Keri saopštio je radosnu vest objavivši snimak na kojem su novopečena mama i beba koja je dobila ime Onik Ajs Kol Kenon.

"Predstavljamo ONIKS AJS KOL KENON… Bog je meni i LaNiši Kol dao privilegiju da ugostimo anđela ovde na Zemlji. Zaklinjem se da ću štititi, obezbediti, voditi i voleti ovo dete najbolje što mogu", poručio je Kenon sa Instagrama.

Radosnu vest zasenila je činjenica da Kenon u isto vreme čeka decu sa više žena, zbog čega se našao na meti kritika.

„Kao što svi znamo, nije me lako dotaći i prilično sam imun na komentare, uvek sam bio otvorena knjiga, ali nemaju svi u mojoj porodici isti nivo snage. Zato se molim i molim druge da usmere svu kritiku i cinizam prema MENI, a ne prema voljenim i dragocenim majkama moje dece", uzvratio je glumac i voditelj, prenosi "Dejli mejl".

Za vezu Kenon i LaNiše saznalo se u februaru 2021. dok je ona objavila sada već izbrisani video na kojem se vidi kako uživa sa njim u sobi punoj balona. Međutim, rastali su se krajem istog meseca.

Niša je američka manekenka koja je najpoznatija po učešću u osam sezona kao gostujući model u emisiji "The Price Is Right" koju je vodio Bob Barker, a zatim Dru Keri. Detalje trudnoće javno je prikazivala od maja, ali nije otkrila oca svog deteta sve do juče.

Kenon je pre samo nekoliko nedelja ponovo je zaprepastio fanove kada je objavio da očekuje svoje 11. dete sa manekenkom Britani Bel. Vest je saopštio zajedničkim snimkom sa Britani uz natpis: „Vreme je stalo i ovo se dogodilo…“

Nik Kenon postao otac po 9. put.
Youtube 

Vest je inače stigla dok on čeka rođenje svog 10. deteta sa Ebi De La Rosom, koja bi trebalo da se porodi u oktobru, a nakon što je Bri Tijesi rodila njihovo prvo zajedničko dete u julu ove godine.

Njegova peta devojka Bri Tijesi donela je na svet sina, a ponosni roditelji objavili su na Jutjubu snimak porođaja.

Bivši muž Maraje Keri ne prestaje da šokira javnost.
Shutterstock 

Nik Kenon je stilom života nadmašio i slavnog Edija Marfija koji ima desetoro dece sa pet žena, ali koji nije pratio ovakav tempo, kada je reč o potomstvu.

Glumac koji će uskoro postati 11. put otac, bio je od 2008. do 2016. u braku sa slavnom pevačicom Marajom Keri sa kojom ima blizance Marokana Skota i Monro Kenon. Sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

Bivši muž poznate pevačice želi da napravi komunu od dece.
Shutterstock 

I dok mnogi ne mogu da prestanu da se pitaju šta sve te žene vide u Kenonu osim činjenice da je bivši muž poznate pevačice, on čeka još dve bebe, nije isključeno da će ih u narednom periodu biti i više, s obzirom na to da želi da napravi "komunu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!