Ono što su mnogi očekivali od sahrane kraljice Elizabete II još uvek se nije dogodilo. Prijateljica Megan Markl, Gejl King, tvrdi da se princ Hari i Megan Markl vraćaju se u Los Anđeles bez pomirenja sa kraljem Čarlsom i princom Vilijamom.

Voditeljka i saradnica Opre Vinfri prisustvovala kraljičinoj sahrani u Londonu, a potom otkrila da previranja u britanskoj kraljevskoj porodici izazvana Megzitom i kontroverznim intervjuom sa Oprom i dalje nisu utihnila, te da se rešenje problema još ne nalazi među "tačkama dnevnog reda".

Princ Hari i Vilijam se nisu pomirili.
Tolga AKMEN / AFP / Profimedia 

To se moglo i uvideti na kraljičinoj sahrani na kojoj su Hari i Vilijam u više navrata stajali rame uz rame sa svojim ocem, kraljem Čarlsom III dok je on oplakivao majčinu smrt, ali bliže interakcije među njima nije bilo. Slično je bilo i sa njihovim suprugama Megan i Kejt, ali ostaje da se vidi da li će se ovo krhko "primirje" održati, posebno kada znamo da će krajem godine svetlost dana ugledati Harijevi memoari koji će sigurno izazvati velike potrese na ostrvu.

King je dalje u svojim izlaganjima objasnila da je "bilo napora sa obe strane da se odnos popravi", ali da uprkos naporima nije došlo do izglađivanja odnosa.

Princ Vilijam dao ultimatum Hariju.
Alastair Grant / AFP / Profimedia 

"Velike porodice uvek prolaze kroz drame i nemire. Ostaje da se vidi — da li će se oni zbližiti ili će se potpuno udaljiti? Ne znam, nemam insajderske informacije o tome, ali reći ću vam ovo: Bilo je lepo videti Harija kako stoji sa svojom porodicom", ispričala je voditeljka.

Hari ima veliku ulogu u kraljevskoj porodici

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, sa druge strane, nisu viđeni u javnosti otkako je Hari mimikom lica pokazao da mu je laknulo nakon što je teškom danu sahrane došao kraj.

Hari je juče bio veoma potišen, što smo mogli videti na snimcima i fotografijama, baš kao i njegova supruga Megan Markl.

Da princ Hari "ima veliku ulogu" u kraljevskoj porodici, ali da mora da "odbaci svoje predstojeće memoare" kako bi povratio poverenje svoje porodice, potvrdila je juče i Tina Braun, nekadašnja urednica "Vanity Fair"-a i autorka biografije njegove mame Dajane.

Princ Hari ima veliku ulogu u kraljevskoj porodici.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovaj trenutak treba iskoristiti. Celoj zemlji se svideo taj osećaj jedinstva i videti braću ponovo zajedno je prelep prizor. Ali, ako ne odustane od svoje knjige i dokumentarnih filmova i intervjua, onda nema poverenja. Mislim da ako to uradi, postoji način. Kraljevskoj porodici je potreban", ispričala je Braunova između ostalog.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!