NISKI UDARCI PALATE PREMA HARIJU NE PRESTAJU NI DOK PATE ZA KRALJICOM: Jedan potez ih je otkrio koliko ga NE POŠTUJU

Novo otkriće pokazalo je koliko kraljevska porodica ne poštuje princa Harija i koliko su spremni na niske udarce.

Niski udarac palate prema Hariju pokazao koliko ga ne poštuju
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Čak i u danima žalosti za kraljicom Elizabetom II prećutni rat između kraljevske porodice i princa Harija i Megan Markl se nastavlja.

Pored toga što nisu bili pozvani na veliki prijem u Bakingemskoj palati, iako su mu prisustvovali brojni svetski državnici, pa i nakon što je Hariju sa uniforme uklonjen amblem sa inicijalima kraljice Elizabete, sada je isplivala vest da je vojvoda od Saseksa za smrt svoje bake saznao samo pet minuta pre nego što je to objavljeno u javnosti.

Princ Hari i Megan Markl ponovo poniženi.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Britanski mediji sinoć su preneli da su bukvalno svi, pa čak i premijerka Liz Tras, saznali za kraljičinu smrt pre Harija, navodeći da je to još jedan u nizu poniženja za Harija i Megan i kao da se raskolu u porodici ne vidi kraj.

Vest je inicijalno objavljena na britanskom "Telegrafu", ali je ubrzo obrisana, pa ponovo puštena u etar sa izmenjenim informacija u kojima je navedeno da je Hari tretiran kao i svi drugi članovi porodice.

Iako se Bakingemska palata retko oglašava kada je reč o privatnim stvarima, pr tim kralja Čarlsa III rešio je da napravi izuzetak, te se oglasio: "Javnost je bila obaveštena tek nakon što je vest preneta svakom članu porodice".

Princ Hari i Megan Markl poniženi.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, istovremeno je potvrđeno da je Hariju vest saopštena neposredno pre nego što je postala javna, ali se navodi da je razlog tome što je bio na letu za Škotsku, te nije bilo moguće stupiti u kontakt sa njim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši