Princ Hari i Megan Markl nisu pozvani na državni prijem u Bakingemskoj palati u nedelju, piše Daily Mail. Ova odluka je doneta nakon što su zvaničnici insistirali na tome da je događaj samo za članove kraljevske porodice. Kralj Čarls i kraljica supruga Kamila biće domaćini događaja u nedelju, a pre ove odluke verovalo se da su Hari i Megan dobili pozivnicu za događaj ranije ove nedelje. Ipak, izgleda da nije tako.

Ono što se za sada zna jeste to da će se među zvanicama će biti američki predsednik Džo Bajden, francuski predsednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo. Oni će ovog vikenda doputovati u London da prisustvuju sahrani kraljice Elizabete u ponedeljak.

Vrata palate su zatvorena za Megan i Harija što je još samo jedan u nizu udaraca za Sasekse i dokaz da problemi između njih i kraljevske porodice se samo produbljuju.

Pre ove odluke, Hari i Megan pobesneli jer je odlučeno da njihova deca neće dobiti status NJ. K. V. kada ih kralj Čarls III bude imenovao za princa i princezu.

Takođe, ovome je prethodio još jedan događaj. Naime, na dan kraljičine smrti Megan nije ni došla u Škotsku, u zamak gde je kraljica umrla, jer kako strani mediji navode, ispostavilo se da je kralj Čarls rekao svom sinu Hariju da ne dovodi Megan Markl u Balmoral jer nije dobrodošla, kao i da nije prikladno da ona bude tu jer je to trenutak samo za najbliže članove kraljevske porodice.

princ hari i megan markl neće prisustvovati prijemu u palati
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!