Kraljevska porodica je iskazala poštovanje prema kraljici Elizabeti II u Vestminster holu, nakon što su članovi dvora prisustvovali kratkoj službi. Vindsori su zajedno stajali ispred kovčega dok je trajala kratka molitva, a potom je postavljena straža oko kovčega.

Nakon završetka ceremonije deca i unuci su se poklonili kraljici, a najviše pažnje izazvao je naklon Megan Markl. Megan se baš duboko naklonila kraljici, a fotografije se od sinoć šire po Tviteru.

Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, Kejt Midlton iskazali poštovanje kraljici Elizabeti II.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Mnogi su nahvalili Meganin naklon uspoređujući je sa Sarom Ferguson koja je bila najbolja u klanjanju kraljici, a mnogi su ljuti na Harijevu suprugu jer se duboko klanja kraljici nakon što je porodica optužila za rasizam.

Megan Markl optužuju za licemerstvo.
Youtube 

U ranijem intervjuu sa Oprom Vinfri, koji je ovih dana predmet raznih kritika, Megan Markl je otkrila da je pred prvi susret sa kraljicom morala brzo da nauči protokol odnosno naklon, kao i da joj u tome pomogla bivša snaja Elizabete II vojvotkinja od Jorka.

Svojim jučerašnjem gestom Megan je mnoge ganula dok je kod drugih izazvala oprečne reakcije. Ti drugi u mnogim njenim potezima prema kraljici vide licemerstvo i ističu hladan odnos koji je vladao između nje i članova kraljevske porodice. Tačno je da Megzit koji su izazvali Megan Markl i princ Hari bio težak udarac za Elizabetu II, ali ne treba zaboraviti činjenicu da su Megan i Hari pokušavali da zaštite kraljicu od svojih nimalo bezazlenih opužbi upućenih na račun dvora.

Megan Markl se klanja kraljici.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Posle kratke službe, Megan i Hari su viđeni kako se drže za ruke, kao i Zara i Majk Tindal - što je zabeleženo posle 38-minutne povorke do Bakingemske palate, piše Mirror.

Princ Hari je hodao pored svog brata, princa Vilijama, tokom kraljičinog poslednjeg putovanja od Bakingemske palate do Vestminster hola, dok je Megan došla zajedno sa Sofi, groficom od Veseksa. Mnogi su primetili da je Megan duboko uzdahnula dok je kraljičin kovčeg prolazio ispred nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!