Tužan događaj ponovo je ujedinio braću prinčeve Vilijama i Harija u Vindzoru, a zle priče da stariji brat i član kraljevske porodice ne uvažava Megan Markl, suprugu svog brata, pale su u vodu nakon samo jednog poteza. Naime, kamere dežurnih paparaca su zabeležile kako se princ od Velsa poneo prema Megan Markl i taj potez izbio je u prvi plan. 

Svima koji su upućeni u sitaciju između braće i njihovog komplikovanog odnosa, ovo se nekada činilo nezamislivo! Odnos Vilijama i Harija bio je više nego promenljiv iako je mlađi brat javno poručio da mu nedostaje rođeni brat i da Vilijama jako voli!

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ponovno okupljanje braće podstaknulo je smrti kraljice Elizabete II, a u svemu je ključnu ulogu imao poziv Vilijama upućen Megan i Hariju.

Zajedničko pojavljivanje poznatih parova bilo je veliko iznenađenje za svetsku javnost, koju je iznenadio i potez Vilijama prema Megan. Kako je zabeleženo, princ od Velsa je ljubazno predstavio ženu svoga brata Harija kada su se svi zajedno pojavili prošle ispred zamka u Vindzoru. Pokretom ruke ju je istovremenoo i pozvao ju je da se pridruži njemu i Kejt.

Princ Vilijam jednim gestom pokazao šta misli o Megan Markl.
youtube printscreen 

Ovakav gest daje još veći značaj pričama da su članovi britanske kraljevske porodice rešili sve nesuglasice. A mnogi se nadaju da će primirje potrajati i najaviti novu eru odnosa na dvoru koje je Megzit pre dve godine ozbiljno narušio.

Princ Vilijam i princ Hari su se pomirili.
Yui Mok/PA Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Elizabeta II preminula je osmog septembra u 96. godini života u svom domu u Balmoralu u Škotskoj, okružena članovima uže porodice. Ranije tog dana lekari su saopštili da je britanska vladarka u veoma lošem stanju, a Bakingemska palata je u 18 i 30 časova saopštila da je kraljica umrla.

Shutterstock Kraljica Elizabeta II vladala je 70 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!