Smrt kraljice Elizabete učinila je ono što su mnogi priželjkivali više od godinu dana - ujedinila je posvađane prinčeve Vilijama i Harija, te su se čak zajedno pojavili u Vindzoru kako bi se zahvalili poštovaocima kraljice Elizabete II i pogledali šta je sve ostavljeno u njenu čast- od cveća do opraštajućih poruka. 

Njihovo ujedinjenje možda je jedna od najlepših vesti poslednjih dana, međutim, kako to obično biva, ni ovog puta nisu izbegli analize kada je reč o ponašanju. Tako je Megan bila veoma srdačna sa okupljenim narodom, te je čak i zagrlila jednu od devojaka i jedina je koja je sa ljudima imala više interakcije od ostalih koji bi se evenatulano rukovali.

Neki su njenu energiju poredili sa pokojnom princezom Dajanom, a sličnost u ponašanju je bila više nego očigledna.

Međutim, još nešto je mnogima zapalo za oko. Naime, princ Hari i Marklova su sve vreme delovali poput "zaljubljenih golupčića", te su se držali za ruke gotovo sve vreme, dok je između Vilijama i Kejt postojala distanca i to ne samo prema Megan, već i međusobno.

Tako su princa Harija hvalili da je "pažljiv suprug", dok su Vilijama pojedinci okarakterisali i kao "bezosećajnog". Međutim, postoji razlog zašto Vilijam i kejt gotovo nikad u javnosti ne izražavaju emocije.

obin Kermod, stručnjak za govor tela i osnivač kompanije za komunikacije "Zone2.co.uk", objasnio je pre nekoliko godina, da je ovaj par uzor pronašao u ponašanju kraljice Elizabete.

"Kraljica se jako retko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica", rekao je tada Kermod i dodao: "Ostavljaju tako utisak snažnog para, partnera koji su nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu celom svetu da pokazuju svoju ljubav".

Sa druge strane, i Megan i Hari od samog starta bili su orijentisani na to da njihovo izražavanje emocija ne mogu da naruše nikakvi kraljevski protokoli, te je zabeležen i jedan emotivan momenat kada je princ tužno posmatrao cveće koje je ostavljeno za pokojnu kraljicu, kada je njegova supruga prišla i zagrlila ga.

Ipak, sličnu stvar ipak je kasnije uradila i Kejt Midlton kada je reč o Vilijamu, te je jasno da određena pravila ne važe baš uvek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!