Nakon što se završila sahrana kraljice Elizabete II društvenim mrežama je počeo da kruži snimak princa Harija koji jasno pokazuje da je  protokol za njega jednostavno bio previše, kao i da mu je jučerašnji dan bio veoma stresan i naporan.

Po kraju zvanične službe Haru je sa suprugom Megan Markl ušao u atomobil, ali kamere su uspele da zabeleže njegov potez koji svakako nije bio namenjen za javnost.

Naime, Hari se sigurno nadao da će barem u automobilu imati privatnost, ali su kamere uspele da ovekoveče trenutak nakon što duboko uzdiše i mimikom pokazuje da mu je laknulo nakon što je teškom danu došao kraj.

Hari je juče bio veoma potišen, što smo mogli videti na snimcima i fotografijama, baš kao i njegova supruga Megan Markl.

Poptuno očekivano, ovaj snimak je veoma brzo postao viralan, a izazvao je i brojne reakcije. Dok jedni imaju razumevanja za princa Harija, drugi smatraju da se kaje zbog odluka iz prošlosti.

"Žao mi ga je, ali sam je kriv", "Kakav prostak", "Kako je mogao da se odrekne divne tradicije", "I treba da mu bude teško posle svega što je uradio", "Ovaj čovek nema dostojanstva, mogao je da sačeka kraj dana i da u svoja četiri zida pokaže da mu je muka od svega", "Koliko je ovo neumesno", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Veče pre samog krunisanja, princ Hari je obavio zanimljiv razgovor.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia