Američka glumica, zvezda popularne serije 'Beverly Hills, 90210' Tori Speling (49) snimljena je na jednoj od plaža Malibua kako šeta u ležernom izdanju. Pokazala je bujni dekolte, ali i lice bez šminke. Iako glumica tvrdi da nije operisala lice, sudeći prema fotografijama paparaca, nešto se tu ne poklapa.

Tori je za plažu odabrala jednostavnu kombinaciju, uske kratke biciklističke i minijaturni top kojim je istakla grudi. Ipak, najviše je pažnje ukralo njeno lice, za koje mnogi obožavatelji sumnjaju da je podleglo fejsliftingu i operaciji nosa.

tori speling snimljena na plaži u malibuu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su komentarisali i kako Tori uopšte ne liči na sebe te da izgleda potpuno drugačije od pre.

Speling ne poriče da joj lice izgleda drugačije, ali negira optužbe da se često podvrgava plastičnim operacijama. Kako navodi, za sve je zaslužna šminka.

- Kao prvo, sada imam neverovatnu šminkerku. Njeno ime je Hejli Hof i s konturom i šminkom postiže čuda kao niko drugi. A moje lice izgleda potpuno drugačije. Izgledam kao da sam operisala nos i kao da je sada ravniji. Sve je to zbog konturisanja - tako je Tori objasnila svoju transformaciju u emisiji.

tori tvrdi da je za njen izgleda zaslužna šminka a ne operacije
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim konturisanja, bivša holivudska slatkica svoje promene na licu takođe pripisuje egzosomskoj terapiji, vrstom tretmana regenerativne medicine koja smanjuje upalu, uzrokuje regeneraciju ćelija i modifikuje imunološki odgovor tela.

- Mogli bi biti i egzosomi jer su rekli da moja koža izgleda besprekorno, pa možda izgledam mlađe - dodala je glumica.

Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

"Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina. Moj otac je stalno govorio: "Ne brini, sve te priče će biti zaboravljene do sutra", ali te priče me prate čitavu moju karijeru!", požalila se jednom prilikom glumica.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.

Podsetimo, zvezda Beverly Hillsa, prema izvoru stranih medija, prolazi kroz proces razvoda od supruga Dina MekDermota (55), nakon 16 godina braka. Par zajedno ima petero dece - sina Liama (15), ćerku Stelu (14), ćerku Heiti (10), sina Fina (9) i sina Beaua (5).

Torini prijatelji tvrde da se oseća zarobljeno zbog okolnosti koje otežavaju razvod.

tori speling zbog operacija ne liči na sebe
D.Martinez / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Oni znaju da će razvod biti skup i to nije nešto kroz što su sada spremni da prolaze. Oboje se osećaju zarobljenima. Teško im je i zbog dece jer ne žele budu nesrećna, ali u isto vreme Tori je nesrećna već duže vreme. Oni su još uvek zajedno samo zbog svoje dece - izjavio je izvor za Us Weekly.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!