Tori Speling snimljena je pre nekoliko dana u Los Anđelesu, a poznata glumica više nije ni nalik slatikici koju su mnogi zavoleli u popularnoj seriji "Beverli Hils". Gootvo da nema ko se nije okrenuo za njom iznenađen onim što vidi.

Ćerka pokojnog producenta Aarona Spelinga više ne može da laže o estetskim zahvatima jer njeno lice mnogo drugačije nego nekad.

Iako se i ranije pomlađivala, njeni obožavatelji se slažu da je preterala, i da od njene prirodne lepote nije ostalo ništa. Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

tori speling snimljena na ulicama los anđelesa
D.Martinez / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina. Moj otac je stalno govorio: "Ne brini, sve te priče će biti zaboravljene do sutra", ali te priče me prate čitavu moju karijeru!", požalila se jednom prilikom glumica.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.

 Takođe, Tori je prošlih godina bila u centru pažnje i zbog bankrota, ali i turbulentnog odnosa suprugom.

Naime, Tori se suočila s velikim finansijskim poteškoćama, iako je odrasla u bogatstvu i nakon očeve smrti dobila nasledstvo. Sa suprugom Dinom Mek Dormerom, s kojim je imala aferu dok je još bila u braku s prvim suprugom, zapala je u velike dugove koji traju od kad su stupili u brak.

tori speling nekada pre operacija
Shutterstock 

Tori i Din su bili u braku kada su se upoznali na setu filma 2005. To ih nije sprečilo da se otpočnu vezu, a razveli su se brzo kako bi mogli da ozvaniče svoju ljubav. Par ima petero dece, a poslednjih godina imaju turbulentan odnos i navodno je on vara, a ona stalno oprašta.

Takođe, na Instagramu često preterano obrađuje svoje fotografija pre objave, zbog čega je često na meti kritika.

Ipak, istina nekako uvek izađe na videlo. Mnogi komentarišu da se uništila više nego koleginica Heder Loklir koja je nekad takođe bila prirodna lepotica, ali se upropastila preteranim operacijala i zavisnošću o alkoholu.

Kako je Tori izgledala u danima najveće slave, a kako izgleda sada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia, 00012 / Blink News / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!