Mnogi bi na prvi mah pomislili da manekenka Kara Delevinj živi savršen život, međutim poslednje fotografije ne govore tako. Naime, paparaci su Karu snimili u neurednom izdanju, te mnogi nisu mogli da je prepoznaju na prvi pogled.

Šta je uticalo na to da Kara izgleda čupavo i umorno nije poznato, a mnoge je iznenadila i činjenica da je bosa šetala po ulici dok je nervozno pričala na telefon.

Baš kada je trebala da slavi uspeh na jubilarni trideseti rođendan, izgleda da slavnoj brineti nikad nije bilo teže. Naime, Kara je za Harper‘s Bazaar otkrila da je imala vrlo stresno odrastanje. Manekenkina majka, Pandora Delavinj borila se s zavisnošću od heroina pre nego što je rodila Karu i njene sestre Popi i Kloi Delavinj. Dok je Kara bila mlada, Pandori je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.

kara delevinj snimljena kako bosa šeta aerodromom
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Svako ima nešto kroz što prolazi sa svojom porodicom", objasnila je Kara i dodala:

"Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna da li su neki ljudi dobri ili ne."

Osim problema kod kuće, Kara se suočila s sopstvenim mentalnim problemima, zbog kojih je napustila školu Bedales u Hempšajeru u Engleskoj.

"Odustala sam od škole i samo sam želela da dokažem da nisam promašaj kakvim sam se smatrala. Kad imate problema s mentalnim zdravljem, ništa ne vidite, to vas zaslepljuje", ispričala je Kara koja je nastavila da se bori s mentalnim problemima kada je postala model sa samo 17 godina. Za Harper‘s Bazaar je otkrila i da je patila od teške depresije i anksioznosti dok se borila sa svojom seksualnošću.

kara delevinj jedna je od najuspešnijih manekenki
Shutterstock 

 Naime, 2017. godine se deklarisala kao panseksualka, te je u intervjuu objasnila da bi manje "mrzela" samu sebe kao tinejdžerka da je bilo više LGBTQ+ javnih osoba.

Još prošle godine Kara je otkrila da ima neke lične ciljeve za koje se nada da će ih ostvariti te je priznala da bi silno želela da postane majka.

"Želim da imam decu. Ali ne još", istakla je ova mlada devojka.

"Kupujem dečju odeću za svoje buduće dete koje ne postoji. Dečije cipele mi slamaju srce. Neki dan sam išla u kupovinu i kupila ove male Er Džordan, koje su ljubičaste i imaju lava na sebi. Manifestujem...", dodala je.

umesto upehom, kara poslednjih godina pažnju javnosti privlači ponašanjem
Shutterstock 

Osim manekenske karijere, porodičnih aspiracija i rada za LGBTQ+ zajednicu, Kara je fokusirana i na glumu. I baš kada se činilo da sve u njenom životu ide napred, poslednjih nedelja su u nekoliko navrata u javnost procurele poprilično uznemirujuće fotografije na kojima neuredna i bosa sumanuto hoda i telefonira ispred aerodroma Ven Najs gde je sletela privatnim avionom.

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Manekenka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!