Iako su im svi prognozirali brz kraj, Ejdrijen Brodi "gazi" četvrtu godinu veze sa Džordžinom Čepmen, inače bivšom suprugom ozloglašenog holivudskog silovatelja i predatora Harvija Vajnstina. Njihova ljubav čini se i jačom nego pre, čemu svedoče i paparaco fotografije, a na kojima par malo-malo pa razmenjuje emocije, nevezano za radoznale poglede prolaznika.

Poslednji put su bili u javnosti na dodeli Oskara, gde su nasmejano pozirali fotografima. 

Džordžina Čepmen i Ejdrijen Brodi su i dalje u ljubavi
Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia 

Ipak, iako je njihova ljubav sve jača iz dana u dan, pojedini joj i dalje ne praštaju brak sa holivudskim zlostavljačem, i i dalje, s vremena na vreme, postavljaju pitanje kako tokom braka nije posumnjala da je Vajnstin kriv za optužbe koje su u Holivudu bile javna tajna.

Harvi Vajnstajn je silovao žene.
Shutterstock 

Postoje i oni koji smatraju kako je Džordžina znala za zlodela svog supruga i svejedno ostala uz njega kako bi promovisala svoj modni brend haljina Marchesa koji je gurao upravo Vajnstin prisiljavajući glumice da nose njene haljine.

Pročitajte još: LEPOTICE I ZVERI: One su zanosne, lepe, zgodne, san snova muškaraca i predmet ljubomore žena, a ipak imaju RUŽNE MUŽEVE

"Nikada nisam posumnjala. Zato je sve toliko bolno, bila sam uverena da je moj brak srećan. Obožavala sam svoj život", rekla je te 2018. Čepmenova. Inače, Harvi i dizajnerka su se upoznali 2004. godine, a venčali tri godine kasnije.

Zahtev za razvod pokrenula je nakon što je 2017. više od 80 žena optužilo Vajnstina za seksualno zlostavljanje. U januaru 2018. dogovorili su detalje razvoda, a brak je službeno okončan u julu 2021.

Međutim, još pre okončanja razvoda, Džordžina je upoznala Ejdrijena još 2019. godine, a već godinu dana kasnije potvrdili su da su par na iznenađenje svih. Tada su se mnogi zapitali kako Oskarovac uopšte ima "želudac" da bude sa ženom koja je, uslovno rečeno, "obeležena".

Ejdrijen Brodi uživa sa Vajnstajnovom bivšom ženom.
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, oni nisu dozvolili da ih ružna nagađanja poremete. Detalje svoje ljubavi kriju od očiju javnosti, a njihova veza sve je ozbiljnija iz dana u dan. Pre Džordžine, Ejdrijen je od 2003. do 2006. bio je u vezi s Mišele Dupont, koja mu je bila i pratnja na dodeli Oskara. Brodi je ljubio manekenku Elsu Pataki od 2006. do 2009. koja je godinu dana nakon njihovog prekida ušla u brak s jednim od najpoželjnijih glumaca na svetu, Krisom Hemsvortom.

Shutterstock, Instagram Lepa glumica sa Krisom Hemsvortom ima troje dece

Bonus video:

"SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE" Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!