Kada spomenemo najbogatije Srpkinje, mnogima prvo na pamet padnu Sandra Meljničenko kojoj je suprug nedavno prepisao celokupno bogatstvo, Ivana Berendika koja je rekla "da" osnivaču Gugla, ili pak Jelena Bin Drai koja je našla pravu ljubav sa arapskim princem... Međutim, istina je da postoje i one za čije ime ne znaju mnogi, a slobodno možemo reći da žive život o kakvom mnogi mogu samo da maštaju. 

Neke od njih su velike zvezde, ali van Srbije, dok druge pokušavaju da svoju intimu sakriju od medija, a u nastavku vam donosimo ko se sve nalazi na listi najbogatijih Srpkinja za koje možda niste znali.

Nataša Stanković

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Godinu ipo dana je starija od svog verenika, igrača kriketa Hardika Pandaje. Godine 2012. preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove, zbog čega je stekla veliku popularnost u Indiji. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. godine.

Nataša Stanković je u srećnom braku.
pritnscreen/instagram 

Njen verenik Hardik Pandja, sa kojim je 30. jula prošle godine dobila sina, jedan je od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

Instagram Lepa Srpkinja živi bolivudski san

Anika Božić Al Saraj

Anika Božić Al Saraj je najbogatija Srpkinja.
printscreen/instagram 

Ona je uspešna manekenka koja se pre sedam godina udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine. Sa njim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje da vodi luksuzan život.

Anika Božić Al Saraj je u braku sa arapskim princem.
Instagram 

Zbog bogatstva koje poseduje, Jusufa nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza". Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Par živi na relaciji Kairo - Pariz.

Instagram Anika Božić

Danijela Rajić

Danijela Rajić udala se za košarkaša nedavno.
Instagram 

Rodila se 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi, a ona i Pol Džordž upoznali su se u Majamiju.

Danijela je sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da je otac deteta, ona ga je tužila. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove malene devojčice.

Danijela Rajić imala je turbulentan početak ljubavi sa košarkašem.
Instagram 

Kako pišu mediji, usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

screenshoot/instagram Danijela Rajić i Pol Džordž fotografije

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili još dvoje dece, a nedavno su se konačno i venčali.

Ivana Božilović

Ivana Božilović je bila velika zvezda u Holivudu,.
Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rođena Beograđanka se kao mala sa roditeljima preselila u Čikago gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Ivana Božilović udala se za osnivača Fajerston guma.
printscreen/instagram 

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu ne zna se mnogo.

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je svojevremeno Endru.

Ivana Božilović ludo je zaljubljena u supruga.
- / Wenn / Profimedia 

Šejla Đakovac

Šejla Đakovac je rodom iz Novog Pazara.
Instagram 

Šejla Đakovac nedavno je privukla pažnju zbog veze sa bodibilderom i najjačim čovekom sveta Lerijem Vilsom. Rodom je iz Novog Pazara, a snagatora je upoznala u Dubaiju gde radi. Oni su ovog leta uspeli da posete i Srbiju što je bodibilder objavio na svom Instagram nalogu.

Šejla Đakovac je sa dečkom posetila Beograd.
Instagram 

Vils je inače svoju slavu prvobitno stekao u podizanju tegova nakon što se posvetio poslu fitnes instruktora pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke svojih treninga uz savete za pravilan rad vežbi. Neretko treniraju i zajedno, što se da primetiti i po liniji lepe Šejle. 30-godišnjakinju svakodnevno obasipaju komplimentima na račun linije i porede je čak i sa Kardašijankama, iako su saglasni da je zanosna Srpkinja lepša.

Instagram Evo kako izgleda Šejla Đakovac koja je osvojila slavnog bodibildera Lerija Vilsa.

Ivana Sert

Ivana Sert je nekadašnja misica koja je sreću našla u Turskoj.
printscreen/instagram 

Zanosna Srpkinja Ivana Sert glavna je zvezda u Turskoj, a inače je ranije bila učesnica na izboru za Miss Jugoslavije i bivša Miss Beograda. Ivana se u Turskoj dugi niz godina bavila modelingom, ali je imala "izlete" i u glumačke vode.

Ivana Sert je modna kreatorka.
pritnscreen/instagram 

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a i dalje se aktivno bavi i modnim dizajnom. Na sve to, 2012. godine napisala je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti. Međutim to nije sve. Lepa Srpkinja bila je deo i čuvene serije "Seks i grad" i to zahvaljujući svojim kreacijama.

pritntscreen/instagram Ivana Sert oduševljava linijom u kupaćem kostimu...

Udata je za Mehmeta Serta koji se bavi izgradnjom nekretnina. Zanimljivo i da je u početku pokušavala da ga nabaci drugaricama, ali ju je ipak osvojio. Dve godine kasnije desilo se njihovo venčanje, a brzo su postali jedan od najpraćenijih parova visokog društva u Turskoj. Kao po nekom pravilu - dve godine kasnije, dobili su sina. Porođaj je obavljen u Los Anđelesu.

Ivana Sert u braku je sa Mehmetom koji se bavi nekretninama.
pritnscreen/instagram 

Suzana Drobnjaković

Saša Aleksander je Sprkinja koja se zapravo zove Suzana.
Steven Bergman / PA Images / Profimedia 

Mnogi nisu znali da je slavna glumica Saša Aleksander Ponti zapravo Srpkinja čije je pravo ime Suzana Drobnjaković. Publika ju je upoznala najpre kroz seriju "Marinci" kao Kejtlin Tod, a potom i kroz film "Nemoguća misija 3" gde je igrala lik Melise Meade. Doduše, na njenoj listi nalaze se i druga podjednako popularna ostvarenja poput "Lucky 13", "Yes Man", "He's Just Not That Into You", a igrala je i u serijama "The Karenskys", "House", "Law & Order: Special Victims Unit" i mnogim drugim.

Suzana je i u braku sa sinom Sofije Loren Eduardom Pntijem, sa kojim je dobila i dvoje dece - Luciju i Leonarda. Sa svekrvom Sofijom je u sjajnim odnosima, te su često zajedno na crvenom tepihu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram Saša Aleksander Ponti, odnosno Suzana Drobnjaković poznata je holivudska glumica, a inače je i snaja čuvene Sofije Loren.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!