Dženifer Lopez je poznata kao najveća latino diva na svetu, a prati je reputacija vatrene ljubavnice, sjajne izvođačice i vrhunske plesačice - koja od svojih saradnika ne prihvata ništa manje.

Poznato je i da Dženifer ima specifične zahteve kada boravi u hotelima ili ide na turneje, pa njene sobe moraju da budu ispunjene belim ružama i ljiljanima, a sme da pije samo određene marke vode. Ali sada se pročulo da Dženifer ima nekoliko autentičnih stvari koje su drugim ljudima neobjašnjive.

Naime, zvezda serije 'Glee', glumica Heder Moris, javno je progovorila o svom iskustvu sa Džej Lo i medijima otkrila tamnu stranu pevačice. Prema njenim rečima, Dženifer mrzi Device i ne želi ih nigde u svojoj blizini - posebno kada je u pitanju nastup na istoj sceni.

Moris je rekla da je pre uloge u hit seriji 'Glee' nekada radila kao plesačica i da je jednom bila na audiciji za prateće igrače na Dženiferinim koncertima i da je imala veoma neprijatno iskustvo koje ju je, u najmanju ruku, iznenadilo.

„Pogledala ih je, šapnula pomoćniku da ih skloni i za nekoliko minuta sve Device su izbačene napolje“, rekla je Moris i dodala da se Dženiferin asistent zahvalio svim plesačima rođenim u horoskopskom znaku Device, ali da ih je ona zamolila da odmah napuste audiciju - jer ona ne sarađuje sa Devicama.

Dženifer Lopez ne voli Device.
Instagram 

Heder je takođe otkrila da su rezervni plesači često izuzetno mal plaćeni i potcenjeni, kao i da se diva Dženifer prema njima ponašala kao prema smeću.

„Većinu vremena vam uopšte ne plaćaju. Vežbate po ceo dan i neko vas stalno kritikuje. Bili smo svi zajedno u sali na audiciji, a Dženifer je ušla i odmah pitala da li među nama ima Devica. Tada je nekoliko ljudi podiglo ruke, a ona se okrenula pomoćniku – koji ih je sve poslao kući“, rekla je Heder.

Džej Lo ne voli device u horoskopu.
Instagram 

Inače, Dženifer je u horoskopu Lavica, a zanimljivo je da je njen bivši suprug Mark Entoni rođena Devica. Možda zbog propale ljubavi i traume od neuspešnog braka sa njim, Dženifer više ne želi da radi sa Devicama.

Iako se prava istina ne zna, a ni sama Džej Lo nije komentarisala ovakve navode, ne bi nas iznenadilo da su takve optužbe tačne – uostalom, svi znamo da velike zvezde imaju svoje 'stvari' koje su drugima neobjašnjive , ali od presudnog značaja za njihovo funkcionisanje.

Shutterstock Latino diva važi za modnu ikonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!