Dženifer Lopez otkrila je brojne tajne o svom životu i karijeri u dokumentarcu "Halftime",ali zbog pojedinih poteza već se našla na meti kritika. Iako je i dan-danas jedna od omiljenih pevačica, fanovi su joj ipak zamerili pojedine momente, poput situacije kada je negativno komentarisala odluku da binu deli sa Šakirom, smatrajući da "nije za to radila celog života".

Međutim, pored pojedinih negativnih aspekata, moglo se videti i koliko truda pevačica zaista ulaže u sve što radi, kao i da sama osmišljava nastupe, koreografije i slično, kao i da je veliki radnik zbog čega i jeste u žiži interesovanja sve ove godine za razliku od drugih.

Dženifer lopez je odbila da deli binu sa Šakirom.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Ipak, sada su se oglasili i pojedinci koji su imali tu sreću ili nesreću da sarađuju sa zvezdom i otkrili drugu stranu njene ličnosti. Tako je australijska pevačica Deni Minog otkrila da je svojevremeno Džej Lo, koja je tada bila na početku karijere, imala posebne uslove kako bi nastupila u jednoj od najgledanjiih emisija "Top of the Pops".

Naime, latino diva je odbila da se pojavi u emisiji ukoliko se njena svlačionica potpuno ne rekonstruiše. Zahtevi su uključivali da cela soba bude u belom, uključujući i nameštaj. "Jednostavno nije htela da nastupa ako nije po njenom", rekla je Deni.

"Stalno čujete priče o diva trenucima svetskih zvezda, ali jednu zapravo mogu i da potvrdim. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer, te da je na putu ka studiju, ali na kraju je rekla svoje zahteve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bela boja", dodala je.

"Sve što sam mogla da pomislim je: "Devojka je prekrivena šminkom za telo od glave do pete. Kako sediš takva na belom kauču?", našalila se australijska pevačica.

S obzirom da se te 1999. Džej Lo ipak pojavila u popularnoj muzičkoj emisiji, može se zaključiti kako su producenti i tv kuća uradili sve što je od njih traženo, te potpuno obnovili sobu za pevačicu i glumicu.

Dženifer Lopez ima posebne zahteve kada nastupa.
Profimedia 

Međutim, to nisu jedina "pravila" koja je Lopezova imala kada je reč o poslu i kolegama. Tako je, primera radi, baš u spotu za pesmu koja ju je proslavila "Jenny from the block" imala profesionalnog asistenta koji je zadužen da sve bude kako treba kada je reč o njenim grudima. osoba koja je bila zadužena za taj posao morala je kockicom leda da joj ručno "nadraži" bradavice kako bi se bolje slikale, piše Ranker.

Kolege su često govorile da nije laka za saradnjuu, te da na setovima filmova sve mora da joj bude podređeno, a Dže Lo navodno nema obzira prema ljudima ni koji su tu zaposleni, nevezano da li su asistenti, potrčci ili nešto treće.

Takođe, 2010. pre nastupa na World Music Awards, pevačica je zahtevala da joj bude obezbeđena vožnja gliserom koji će biti uređen kako ona želi, plus da ima najbolji šampanjac u frižideru, slušalice optočene dijamantima, maserku i ceo sprat hotela samo za sebe.

Dženifer Lopez ima zahteve kada je posao u pitanju, a ukoliko se ne ispune, ona odbija da nastupa.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Jednu od sluškinja optustila je samo zato što se usudila da joj traži autogram, što je svi zaposlenima strogo zabranjeno. Takođe, kako su prenosili strani mediji, Dženifer ne preže od toga da "ukrade" ideje od kolega umetnika, što je ujedno bio i jedan od uzroka sukoba sa Marajom Keri.

Dženifer lopez navodno nema problem da krade ideje od drugih umetnika.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, iako se pojavila u velikom broju reklama, Dženifer lopez je pristajala na snimanja samo ako su u Los Anđelesu ili na lokaciji na kojoj je zbog drugih obaveza. Tako je svojevremeno odbila da se provoza Fiatom kroz Bronks, svoj stari kraj, kako bi pokazala komšiluk u kom je odrasla, već su producenti reklame morali da za taj deo angažuju dvojnicu.

Činjenica da je Džej Lo prava diva znaju i ptice na grani, kao i da je oduvek znala šta hoće, te nas ne bi nas iznenadilo da se polako otkrivaju još neke tajne o slavnoj pevačici, a koliko se promenila od početka karijere do dana današnjeg pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Dženifer Lopez nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!