Mladi pevač Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, navodno, već nekoliko meseci uživa u vezi sa Đinom Džinović, jednom od najpraćenijih mladih influenserki na društvenim mrežama.

Mladi par izgleda ne krije emocije u javnosti, kao što to rade na društvenim mrežama, a paparacu Kurira nisu promakli romantični momenti Vojaža i Đine na večeri u jednom restoranu na Gardošu.

Kako navodi izvor pomenutog medija s lica mesta, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

Vojaž u vezi sa Đinom Džinović.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, nedavno se pojavio njihov zajednički snimak iz kreveta zbog čega su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi. Međutim, ona je to nevešto demantovala napisavši da ima dečka, a da na Mihajla gleda kao na brata.

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Vojaž i Đina Džinović su u vezi.
TiKTok 

Vojaža su nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom povezivali i sa manekenkom Stašom Ćalović, ali i sa Teodorom Džehverović, iako nije postojao ikakav dokaz da je pevač sa njima imao išta.

Ipak, čini se da je sada našao devojku koju ne krije od javnosti, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!