Nakon odmora u Crnoj Gori, manekenka Alesandra Ambrozio stigla je sa porodicom u Beograd. Lepa manekenka snimljena je u centru srpske prestonice, te smo tako mogli da vidimo kako Viktorijin anđeo izgleda bez šminke, daleko od svetala reflektora.

Alesandra se nekoliko dana provodila u Budvi, gde je slušala srpsku muzku, a ovog podneva snimlejan je u pratnji dece, partnera i prijatelja kada je krenula iz hotela ka Kalemegdanu, a u tom trenutku fotografisao je i naš paparaco.

alesandra ambrozio s decom u beogradu
Kurir/Nenad Kostić 

Zgodna Brazilka krasila je naslovnice više od 70 prestižnih modnih magazina, a još se nije desilo da nije na brojnim listama završila među najlepšim ženama sveta.

Ipak zgodna manekenka nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom, čak je imala i manjak samopouzdanja zbog izrazito klempavih ušiju.

Kurir/Nenad Kostić Lepa manekenka stigla u srpsku prestonicu

Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

alesandra je dugo bila viktorijin anđeo
Shuterstock 

Karijeru je započela još kao tinejdžerka, a ubrzo je postala jedna od najtraženijih supermodela i ostvarila saradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolče & Gabane, Gučija, Moskina, Prade, Šanela i Živanši te je dugi niz godina bila anđeo Victoria's Secret-a.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Serge Arnal / Starface / Profimedia Lepa Brazlika važi za jednu od najlepših žena sveta


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!