Alesandra Ambrozio, jedna do najpoznatijih Viktorijinih anđela trenutno odmara u Budvi, u jednom luksuznom odmaralištu, a sudeći po njenim storijima na Instagramu, provodi se fantastično.

Društvo joj prave dečko Ričard Li i deca, a pored morkse zabave, Alesandri se, po svemu sudeći dopada i balkanska muzika. Tako je uz jedan stori na kojem uči kako da vesla, podelila i jednu od najpoznatijih Bajaginih pesama.

"Montenegro, zove mene...", čuje se u pozadini, a stori je oduševio njene pratioce, pogotovo sa ovih prostora.

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme Instagram/alessandraambrosio

Lepa Alesandra inače je kasnije uživala i na nastupu jedne poznate folk zvezde koja je imala nastup u Budvi, te se čini da joj srpski melos i te kako prija.

Alesandra Ambrosio sluša Bajagu dok odmara u Crnoj Gori
Instagram 

Podsetimo, zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Gucci, Moschina, Prade, Chanela i Givenchy, a dugi niz godina je bila anđeo Victoria's Secreta, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u natvaku teksta:

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Lepa manekenka privlači pažnju modnim odabirima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!