Pop pevačica Kristina Agilera (41) postala je planetarno poznata onog trenutka kada je svet čuo njen anđeoski glas, ali izgleda da se tu završavaju sve lepe stvari o pevačici.

Niko na javnoj sceni nije toliko poznat po svađama kao Kristina Agilera. Recite ime jednog pevača ili muzičara, a da Kristina nije bila u sukobu s njim.

MRAČNI DETALJI PEVAČICINOG ŽIVOTA

Agilera je provela pet godina kao žiri i mentor muzičkog takmičenja "The Voice", ali se ni tu nije baš proslavila. Naime, iako joj je učešće u ovoj emisiji pomoglo u smislu reputacije i velike zarade, Kristina je uspela i tu da potkači neke od organizatora nazivajući emisiju "upijačem energije":

kristina agilera je veoma teška za saradnju
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"To se pretvorilo nešto što nisam mislila da će postati onaj momenat kada sam se prijavila da učestvujem. Tu se nije radilo o muzici uopšte. Radilo se samo o stvaranju dobre priče i o "pravljenju" određenih momenata. Nisam ušla u ovaj posao da bih bila voditeljka televizijske emisije i da bi me ograničavali pravilima: "Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš to da kažeš". Pokušavala sam da se očajnički izrazim kroz odeću, šminku ili frizuru. To je bio moj jedini izlaz", rekla je.

Organizatori su joj se zamerili jer su Kristini plaćali neverovatnih 17 miliona dolara po sezoni. Oni koji su radili ili rade sa njom pričaju da je Kristina izuzetno "teška za saradnju."

"Sa Kristinom je strašno raditi. Često kasni i nikad joj nije žao što svi čekamo na nju. Da stvar bude još gora, ona se tokom čitave emislije svađala sa Adamom (Levajnom). Oni ne mogu da podnesu jedno drugo", otkrio je izvor blizak pevačici.

Oni koji su imali priliku da sarađuju s njom tvrde da je Kristina strašno "prgave naravi", te da joj je sasvim normalno da se izdire na šminkere, frizere, kostimografe... Dok je dolazila na snimanje na The Voice, Kristina je često kasnila i do pola sata pa je cela ekipa morala da čeka na nju.

agilera važi za osobu koja se loše ophodi prema svojima zaposlenima
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zbog toga je ova emisija brže-bolje sa njom prekinula saradnju i angažovala druge pevačice.

Kristina ni svoje zaposlene nije mogla dugo da zadrži. Skoro svi su je ostavili sa obrazloženjem da je "neverovatno nepristojna i zahtevna i da se užasno ponaša prema svom osoblju", insistirajući da budu dostupni 24/7.

"Nikad joj nije problem da probudi dadilju ili sobaricu za najbanalniju stvar. Jednom je pozvala čistačicu da dođe sa drugog kraja kuće i doda joj peškir koji joj je bio na dohvat ruke", rekao je izvor.

Poznato je da Kristina ima problema i sa alkoholom te da je to glavni razlog zašto se rapidno goji i isto tako gubi kilograme. Mnogi se nadaju da će je njne sadašnji verenik vrati na kolosek, ali to se do sada nije desilo. Kako se Kristina menjala tokom karijere pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, Shutterstock, Shutterstock Pevačica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!