Kim Kardašijan snimljena je prvi put nakon raskida s komičarem Pitom Dejvidsonom.

Kim je viđena kako se sa svojom porodicom zabavlja na brodu u Coeur d’Aleneu, u saveznoj državi Idaho. Zvezda je nosila crno odelo i velike crne naočare, a plavu kosu podigla je u neobaveznu punđu. Preduzetnica je pokazala i veoma istrenirane ruke, a poslednjih meseci je promenila način života te svakodnevno vežba, zbog čega je drastično smršala.

Ipak, u fokusu javnosti našlo se njeno lice bez filtera za koje je jasno da je dorađivala kod estetskog kirurga, iako ona to oštro negira.

"Nemam filere. Nikad nisam stavila filere ni u usne ni u obraze", rekla je Kim nedavno.

Takođe je izjavila da nikada nije nadograđivala trepavice, te je napomenula da redovno radi samo nekoliko odabranih tretmana kako bi izgledala dobro i negovano.

kim kardašijan snimljena bez fotošopa
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Jako mi je stalo da izgledam dobro. Vverovatno me to zanima više nego 90 posto ljudi na svetu. Nije lako kada si mama i iscrpljena si na kraju dana ili si u školi, a ja sam sve ovo navedeno. Uglavnom radim kozmetičke tretmane kasno uveče. Nakon što svi odu na spavanje, radim laserske tretmane", otkrila je Kim u nedavnom intervjuu za Allure i izazvala lavinu negativnih reakcija.

Jer očigledno je da Kim ne izgleda kao nekada. Istina je da je promenila frizuru, stil šminkanja, ali nekako ne ide da se nos smanji sam od sebe?! U prilog tome govore fotografije s početka njene karijere koje jasno otkrivaju šta je Kim radila na svom licu i telu, a što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Podsetimo, Kim je nedavno raskinula devetomesečnu vezu s 13 godina mlađim komičarem Pitom Dejvidsonom.

"Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njenom životu. Pit i ona su na različitim nivoima u životu, barem je tako trenutno. On je vrlo spontana osoba i u trenutku je želeo da Kim doleti k njemu u Njujork. Ona ima četvero dece i to nije tako lako. Ona mora da se pre svega fokusira na njih", otkrio je sada nepoznati izvor za američke medije.

kim i pit bili su 9 meseci u vezi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pit je poslednjih nedelja bio zaokupljen snimanjem novog projekta u Australiji gde ga je posetila i Kim, ali ni njihov luksuzni apartman u džungli nije pomogao da se reše probleme.

Ipak, postoje i oni koji i dalje tvrde kako je njihova veza bila samo marketinški trik. Takođe, mnogi su Pita videli samo kao Kiminu osvetu bivšem suprugu Kanje Vestu nakon razvoda. Upravo zato, 'raskid' ih nije iznenadio.

DPRF / StarMax / Profimedia, Profimedia Kardašijanka raskinula nakon 9 meseci veze

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine