Od kako su Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli, milioni fanova nekadašnjeg para pokušavaju da nađu razlog. Doduše, Kim je ovde izvukla deblji kraj jer su mnogi osudili upravo nju zbog prekida veze.

Naime, kako su izvori bliski paru rekli, i Pit i Kim u poslednje vreme imaju mnogo obaveza zbog čega nisu mogli da usklade obaveze, a pored poslovnih poduhvata, Kardašijanka je i majka četvoro dece što umnogome otežava situaciju, te je donela odluku da okonča njihov odnos.

Kim kardašijan ostavila je Pita Dejvidsona.
pritntscreen/instagram 

Međutim, mnogi su smatrali da to nije trebalo da uradi ukoliko ga voli, tim pre što je on istetovirao i imena njene dece na sebe, a žigosao je na ramenu i njeno ime. Kim je navodno obožavala sve te znakove pažnje, ali i to što je zasmejava, no sada je procurila prava istina.

Kim Kardašijan nije mogla da podnese razliku u godinama između nje i Pita.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije tajna da su se mnogi od početka veze pitali šta to u Pitu vidi ne samo Kim, nego i druge slavne lepotice. Podsetimo, on se pre Kardašijanke zabavljao sa Arijanom Grande, Kejt Bekinsejl, Kajom Gerber, Fibi Dinevor i mnogim drugim slavnim damama.

pritnscreen/instagram Sve devojke Pita Dejvidsona

Ali se činilo da čim dođe do toga da veza postane ozbiljna, komičar dobije "šut-kartu". 

Mnogi su upirali prstom u njegovo ponašanje i presiju da se pošto-poto venča što pre. Tako je viđen u razgledanju vereničkog prstenja već nakon nedelju dana veze sa Kim, a isto ponašanje imao je i sa drugim devojkama.

Pit Dejvidson je na početku veze viđen u razgledanju vereničkog prstenja
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, sada je procurio pravi razlog raskida, nakon što je Kim na udaru žestokih kritika danima.

Ono što im je presudilo je razlika u godinama, jer, dok je Kardašijanka već u ozbiljni godinama i postavlja prave prioritete na prvo mesto, Pit bi još uvek da se zabavlja i luduje. 

"Pit je spontan i impulsivan i presira je da, tipa odlete u Njujork ili negde slično ukoliko mu to u tom trenutku padne na pamet", rekao je izvor blizak paru. "Ali Kim ima četvoro dece i nije tako lako. Ona mora da bude fokusirana na mališane", dodao je. 

Kim kardašijan trenutno je fokusirana na decu.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Takođe, izvor je istakao da je Kim bilo dosta njegovog klinačkog ponašanja i "uslovljavanja" po principu "ali ja te volim, istetovirao sam tvoje ime". "Ne, pokaži to tako što ćeš imati razumevanja jer je ona ipak majka, nije klinka", rekao je izvor. 

Kim kardašijan je posvećena majka.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Nakon toga je Kardašijanki navodno "pukao film" i odlučila je da preseče, a da ove priče nisu bez osnova svedoči i njegovo ponašanje mesecima. Naime, poznato je da je Kim pedantna, te da je veoma isključiva kada je reč o njenim stvarima. Znala je da se naljuti čak i ako joj sestre nehotice isflekaju komad garderobe i slično.

Kim Kardašijan nije mogla da toleriše ponašanje Pita Dejvidsona.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Onda na scenu stupa Pit, koji mesecima koristi njene automobile, a jedan slučaj posebno je zgrozio svet. Naime, Pit je u njenim automobilima redovno pušio marihuanu, a kada je jednom prilikom izbačen iz radnje, on je mokrio direktno na ulici, maltene na sam automobil što je zgrozilo sve.

Pit Dejvidson zgražavao je ponašanjem ljude.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo je samo jedan od incidenata koje je pravio od početka veze, te ne čudi što je ipak došlo do kraja, a da li će se par ipak pomiriti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!