Često se govori o Srpkinjama koje su uspele sa one strane "bare" i izgradile uspešne karijere ili se prosto, narodski rečeno, dobro udale, pa su na konto toga ostvarile svoje snove. Međutim, ređe se priča o slavnim, svetski poznatim lepoticama koje su zavele uspešne Srbe.

I dok su se neke ljubavne priče završile poprilično neslavno, druge još uvek imaju izglede da dobiju svoj happy end.

Bogdan Bogdanović i Britani Neta

Tako je svojevremeno jedna od udarnih vesti bila da je naš proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanovićpao na čari lepe američke misice Britani Nete.

Instagram Britani Neta je nova devojka Bogdana Bogdanovića?

Oni su zajedno "uhvaćeni" i na svadbi njegovog saigrača Atlante Danila Galinarija, a Bogdanović zanosnu brinetu nije ispuštao iz ruku.

Anja Rubik i Saša Knežević

Anja Rubik udala se za Srbina Sašu Kneževića.
BW BO / The Photo One / Profimedia 

Poljakinja Anja Rubik krasila je naslovne strane prestižnih svetskih magazina i radila revije za kreatore koji su u samom vrhu modne industrije. Često je pozirala obnažena, ali modni kritičari uvek govori za takve njene fotografije da su prava umetnost.

Bili su jedan od najlepših modnih parova, ali se ispostavilo da čak i to što su iz iste profesije nije bila olakšavajuća okolnost.

Saša Knežević je, takođe, bio poznati svetski model. Verili su se 2010. godine u Beču. Venčali su se 2011. na Majorci i ostali u braku do 2015. godine.

Saša je navodio u domaćim medjima da su se razveli zbog različitih mentaliteta, ali da su ostali u dobrim odnosima i o bivšoj supruzi je imao samo reči hvale.

Lena Katina i Saša Kuzmanović

Lena Katina udala se za Sašu Kuzmanovića.
printscreen/youtube 

Lene se verovatno sećate iz popularnog ruskog benda t.A.T.u. Međutim, mnogi ne znaju da se 2013. godine udala se za dugogodišnjeg dečka, poznatog slovenačkog muzičara srpskog porekla Sašu Kuzmanovića.

Sa njim je dobila sina Aleksandra, ali je par stavio tačku na svoju ljubav 2019. godine.

Adrijana Lima i Marko Jarić

Adrijana Lima i Marko Jarić su nekada bili u braku.
Shutterstock 

Adrijana i Marko bili su jedan od onih IT parova. Proslavljenom košarkašu zavideo je ceo svet, a činilo se da njihova ljubav nikada neće prestati. U brak su ušli 2009, a razveli se 2016. godine. Bez obzira što su stavili tačku na svoj brak, nastavili su da neguju dobre odnose, a u jednom trenutku šuškalo se i o pomirenju.

Pročitajte još: LIMA PODELILA FOTKU KAD JE IMALA 15: Svi gledaju samo jedno u neverici, od anđeoski lepe postala je sinonim za loš botox

Ipak, do toga nije došlo, a Adrijana Lima je sada u srećnoj vezi sa holivudskim producentom Andreom Lemersom sa kojim je dobila i dete.

Adrijana Lima je bila veoma zaljubljena u Marka Jarića.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, s obzirom da Marko i Lima već imaju dve ćerke, dogovorili su se da oboje žive u Majamiju, na Floridi, gde devojčice idu u školu. 

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Robin Givens i Svetozar Tole Marinković

Teniski instruktor Svetozar Tole Marinković je rekorder kada je u pitanju dužina braka! Verovali ili ne, ovaj Srbin se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se venčali! Svetozar i Robin su se upoznali tako što ju je on podučavao tenis, a odlučili su da se venčaju 1997. godine.

Venčanje je bilo upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega i njemu je prisustvovao čak i sin Robin Givens, koji je tada imao dve godine. Tole i Robin su se rastali istog dana posle tačno osam sati!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!