Ćerka milijardera Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1, i bivše manekenke Slavice Radić, Petra Eklston udala se juče za Sema Palmera a "maloj romantičnoj ceremoniji" u svom domu u Čelsiju vrednom 170 miliona funti, okružena porodicom i prijateljima, saznaje "Dejli mejl".

Tačno mesto održavanja se pomno čuvalo jer, kako se navodi u medijima, se Petra plašila da njen bivši suprug može celokupnu ceremoniju da sabotira.

Petra Eklston sa mužem Semom.
Instagram 

U petak ujutro Petrina londonska vila bila je puna aktivnosti jer su dostavni kamioni isporučivali haljine i brojne cvetne aranžmane za proslavu, a vest o svadbi je izašla u javnost kada je Petrin otac Berni otkrio za medije da će se venčati ovaj vikend.

Petra Eklston i biznismen Sem Palmer venčali su se u juče, a Sem je prvi potvrdio podelivši na Instagramu snimak na kojem se vidi njegova burma i koji prati opis: „Ne mogu da verujem da sam oženjen čovek!".

Petra Eklston se udala za Sema.
Instagram 

Na Instagram profilu novopečenog mladoženje mogao se videti i snimak na kojem je bio i njegov šurak, suprug Tamare Eklston, Petrine rođene sestre, kao i detalji svadbenog menija. Gosti su mogli da biraju između pomodoro i miljaneze paste, rižota, brancina pre nego što im je poslužen sladoled i kafa. Za hranu je bio zadužen omiljeni restoran gospođe Eklston "C" u Mejferu.

Petra Eklston se udala drugi put.
Instagram 

Mladenci su dočekani aplauzima i ovacijama dok su zavete razmenili uz zvuke gudačkog kvarteta.

Prijatelji mladenaca opisali su venčanje kao "malo i intimno“ – za razliku od njene prve svadbe koja je koštala 12 miliona funti i koja je organizovana u avgustu 2011. Podsetimo, Petra se tada udala za Džejmsa Stanta sa kojim ima troje dece. Prvi brak poznate naslednice završen je skandaloznim razvodom.

Petra Eklston sa mužem.
Instagram 

Venčanje sa Semom bilo je namerno daleko skromnije od onog prvog, navodi "Dejli mejl" i otkriva da je mladina sestra Tamara održala emotivan govor, u kojem je rekla da je Petra njena najbolja i podelivši prijateljica a zatim ispričala anegdotu iz njihovog detinjstva.

Prisutna je bila i nevestina majka Slavica, a izvor je uoči venčanja rekao da se očekuje i dolazak rijaliti zvezde Paris Hilton. Među zvanicama bio je i fudbaler Sesk Fabregasa i njegova supruga Danijela Siman, a u nastavku pogledajte kako je venčanje izgledalo:

Instagram Petra Eklston venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!