Petra Eklston, ćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston i glavnog čoveka Fromule 1 Bernija Eklstona, nakon ljubavnog brodoloma sa prvim suprugom, rešila je da se ponovo se uda.Poznata naslednica reći će sudbonosno "da" biznismenu Semu Palmeru.

Za razliku od Petre, Sem njen budući suprug dolazi iz daleko skromnije porodice - njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme.

Sem i Petra su 2021. godine dobili i prvo zajedničko dete, dok bogata naslednica iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima troje dece. Sem i bogata naslednica počeli su da se zabavljaju 2017. godine, a upoznao ih je suprug njene sestre Tamare koji je sa Palmerom blizak prijatelj.

Ćerku najbogatije Srpkinje mučio bivši muž
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok nije upoznala Sema, Petra je zbog prvog turbulentnog mislila da će zauvek ostati sama.

"Slučajno sam naletela na njega kada je došao u LA da poseti Džeja. Iskreno, mislila sam da ću završiti u celibatu ili postati lezbijka. Ali, eto, uvek sretnete nekog kad to najmanje očekujete ili želite", rekla je svojevremeno Petra.

Naime, Petra nosi gorko iskustvo iz prvog braka. Ona se 2017. razvela od Stanta, a njihov razvod pratile su užasne uvrede Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu. U jednom intervjuu on je Petrinog oca, nazvao "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet".

Petra se razvela 2017 godine
Shutterstock 

Svoju bivšu ženu nazvao "užasnim ljudskim bićem", i dodao je kako mu je ona za sva vremena uništila reputaciju.

"Upropastio sam sebi imidž u javnosti oženivši ćerku zvezde sa C-liste", rekao je Džejms Stant, koga su inače masovno "prozivali" da je nemilosrdno trošio ženin novac.

Dok je blatio njenu porodicu, Petra je tvrdila da je u braku bila fizički i psihički maltretirana, a osvrnula se i na brojne prevare, kao i na Džejmsove probleme sa drogom i alkoholom. U intervjuu za magazin "Hello" otkrila je kroz kakav pakao je prošla posle razvoda.

Instagram Petra Eklston sreću u ljubavi našla je pored Sema Palmersa

"Od depresije i samožaljenja su me spasila deca. Zbog njih sam morala da ustanem ujutro i nisam imala opciju da ležim u krevetu, budem depresivna i žalim samu sebe", rekla je Petra i dodala da svoju decu uči da je ljubav važnija od novca.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!