Petra Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja ponovo staje na "ludi kamen". lepe vesti otkrio je upravo njen otac i najavio da se ovog vikenda njegova naslednica udaje za svog verenika Sema Palmera u Londonu.

Doduše, tačnu lokaciju venčanja još uvek ne zna jer mu Petra to nije rekla, a ponosni otac prokomentarisao je da se nada da će biti srećnija nego u prethodnom odnosu.

"Sema ne poznajem dobro jer žive u SAD-u i ne viđam ih često", kaže Berni i dodaje da smatra da je Petra našla dobrog partnera. 

Berni eklston nije dovoljno dobro upoznao ćerkinog budućeg supruga.
Shutterstock 

"Sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati. Upravo su se nedavno vratili u Englesku i veselim se odlasku na njihovo venčanje i susretu s njima", priznao je.

Kaže da nije bio uključen u organizaciju venčanja te da "nema pojma da će biti veliko i raskošno ili skromnije".

Instagram Petra Eklston sreću u ljubavi našla je pored Sema Palmersa

"Ne znam nikakve detalje. Samo znam da moram biti tamo ovaj vikend. Čekam da me Petra pozove da mi da sve informacije", rekao je Berni.

Ko je Sem Palmer?

Ta razliku od Petre, Sem dolazi iz daleko skromnije porodice - njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme.

On i Petra su 2021. godine dobili i prvo zajedničko dete, dok Petra iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima troje dece. Sem i bogata naslednica počeli su da se zabavljaju 2017. godine, a upoznao ih je suprug njene sestre Tamare koji je sa Palmerom blizak prijatelj.

"Slučajno sam naletela na njega kada je došao u LA da poseti Džeja. Iskreno, mislila sam da ću završiti u celibatu ili postati lezbijka. Ali, eto, uvek sretnete nekog kad to najmanje očekujete ili želite", rekla je svojevremeno Petra.

Sem često na Instagramu deli fotografije svoje izabranice i piše joj posvete.

"Ti si ljubav mog života. Volim te od momenta kada sam te video. Ti si najdivnija majka, partner i prijatelj kod sam ikada upoznao. Hvala što si me učinila boljom osobom. Prošli smo toliko mnogo toga zajedno i ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom. Volim te više nego što to mogu da kažem rečima", napisao je on jednom prilikom na Instagramu.

Buran razvod sa bivšim

Podsetimo, Petra Eklston se 2017. razvela od Džejmsa Stanta. Razvod su pratile užasne uvrede Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu. U jednom intervjuu on je Petrinog oca, čelnog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, nazvao "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet".

Svoju bivšu ženu nazvao "užasnim ljudskim bićem", i dodao je kako mu je ona za sva vremena uništila reputaciju. 

"Upropastio sam sebi imidž u javnosti oženivši ćerku zvezde sa C-liste", rekao je Džejms Stant, koga su inače masovno "prozivali" da je nemilosrdno trošio ženin novac.

Dok je blatio njenu porodicu, Petra je tvrdila da je u braku bila fizički i psihički maltretirana, a osvrnula se i na brojne prevare, kao i na Džejmsove probleme sa drogom i alkoholom. Ona je otkrila u intervjuu za magazin "Hello" kroz kakav je pakao prošla posle razvoda.

"Od depresije i samožaljenja su me spasila deca. Zbog njih sam morala da ustanem ujutro i nisam imala opciju da ležim u krevetu, budem depresivna i žalim samu sebe", rekla je Petra i dodala da svoju decu uči da je ljubav važnija od novca.

Petra i njena sestra Tamara su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom. Naime, ona je posle razvoda od Bernija postala je jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je teška oko tri milijardi evra.

Slavica Eklston je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!