Starletan, kako sam sebe naziva Neven Ciganović već nekoliko godina pažnju privlači svojim izgledom. Gotovo da se ne zna broj plastičnih operacija kojima se podvrgao ovaj Hrvat kako bi dostigao željeni izgled. 

Neven je inače bio je učesnik brojnijih rijalitija, a u međuvremenu je promenio lični opis. Na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da sve više liči na lutku.

Sam Ciganović ne krije da je povećao usta, jagodice, operisao nos, ali i imao transplantaciju obrva pošto su njegove retke.

Neven Ciganović sa 20 godina pre svih operacija
Mediadrumworld/@nevencigi / Media Drum World / Profimedia 

Narod Nevena pamta kao učenika rijalitija "Survivor" u kojem je učestvovao 2012. godine, kada je pobrao simpatije publike. Od učešća u pomenutom rijalitiju, Ciganović se znatno promenio.

Neven Ciganović tokom učešća u rijalitiju Survivor
Youtube 

Neven je među prvima u Hrvatskoj ugradio silikone u usta, a intervenciju je uradio 90-ih, kada je imao 20 godina.

"Tad je to bilo popularno. Svi su pumpali usta. Ja sam to napravio iz estetske potrebe da prekrijem ožiljak na usni koji sam zaradio kao klinac”, rekao je Ciganović za 24sata.hr.

Nakon usana, usledili su novi zahvati. Dva puta je stavljao silikon u jagodice, dva puta je podizao kapke, a nos je smanjivao tri puta. Ipak, veliku pažnju je nedavno izazvala slika koju je objavio na Instagramu, snimljena pre transformacija koje su usledele.

Nevenu nisu sve operacije bile uspešne. Naime, pre četiri godine nakon operacije nosa u Iranu, završio je s prijapizmom - dugotrajnom bolnom erekcijom nevezanom za seksualnu želju. Mesecima je rešavao taj problem i priznao da se "danas jedino boji anestezije jer mu se nakon nje pojavio taj problem".

Neven se toliko u međuvremenu promenio da ga danas niko ne prepoznaje, a kako je izgledao nekada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Neven Ciganović nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!