Glumica Hejden Panetijer domaćoj je publici najpoznatija po ulozi u seriji "Heroji", ali i po vezi s Vladimirom Kličkom s kojim ima i ćerku Kaju.

Međutim, čini se da je glumačka karijera poslednje o čemu se zadnjih godina piše kad je reč o plavokosoj glumici. U centru pažnje javnosti nalazi se njen prilično turbulentan privatni život, a o svemu je progovorila u nedavnom intervjuu za "People".

Hejden je sa Kličkom provela 10 godina, a vezu su započeli 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled.Glumica je u emisiji kod Elen Dedženeris ispričala detalje njihovog susreta.

Hejden Panetijer godinama nije pričala o porociama s kojima se borila
Shutterstock 

"Rekla sam mu: 'Ti si velik'. On je meni rekao: 'Ti si sitna'. I to je bilo to. Tako smo se upoznali i zaljubili", otkrila je glumica. 2013. su se, nakon kratkog raskida verili, a uskoro je usledila vest da čekaju svoje prvo zajedničko dete.

Par je dočekao svoju ćerku Kaju 13. decembra 2014.

"Presrećni smo i zaljubljeni u malenu", istakli su u zajedničkom saopštenju.

Godinu nakon toga glumica prolazila teške trenutke jer je bolovala od postporođajne depresije pa se prijavila na lečenje u privatnu kliniku.

Hejden i Vladimir Kličko imaju ćerku Kaju
photofab/jaworski / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Uticala je na svaki deo mog života pa sam odlučila da se prijavim na lečenje", progovorila je javno o problemu s kojim se nose mnoge majke.

Raskid s Kličkom, koji je šokirao javnost dogodio se 2018., a mnoge je iznenadilo da njihova ćerka nije pripala majci, već je starateljstvo nad njom dobio "nežni div".

Nakon toga, Hejden je počela da tone dublje. Ubrzo nakon raskida s Kličkom započela je vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom.

Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna glumica borila se sa porocima

Već na početku njihove veze u medije je dospela vist da se Brajan potukao sa svojim ocem Dejvidom Hikersonom, te je morala da interveniše policija, a tom prilikom je bila prisutna i Hejden.

U policijskom izveštaju navedeno je da su i Hejden i Brajan bili pod uticajem alkohola. Glumica je tada priznala da je pila s Brajanovim ocem, koji je, kako stoji u izveštaju, imao vidljive povrede na licu jer je krvario, međutim policiji je rekao da je pao. Brajana je tad privela policija.

Novi skandal usledio je na Dan zaljubljenih 2020. kada su susedi pozvali policiju nakon što su ga videli kako baulja po dvorištu nakon što ga je Hejden izbacila iz kuće. Policija je zabeležila da je glumica imala "crveno i natečeno lice", kao i ogrebanu levu ruku. Mediji su tada preneli da ju je Brajan "udario šakom u lice" i "bacao je".

Iako je bilo poprilično jasno da se glumica bori sa sopstvenim demonima tek je sad smogla snage da otvoreno progovori o tome. 32-godišnja Hejden otkrila je da je sa samo 15 godina počela konzumira drogu i alkohol, što se s vremenom otelo kontroli.

Brajan je uhapšen zbog zlostavljanja
Teton County Sheriffs/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia Bivši dečko Hejden koji je zlostavljao glumicu

"Tokom mog odrastanja droga i alkohol su postali nešto bez čega nisam mogla", priznala je i otkrila da je upravo zbog kombinacije svoje zavisnosti i postporođajne depresije morala da donese najtežu odluku - da svoju ćerkicu prepusti ocu s kojim malena živi u Ukrajini.

"Tresla bih se nakon buđenja i jedini način da funkcionišem bio je taj da pijem alkohol. To što sam poslala Kaju od sebe bilo je najteže što sam ikad morala da učinim. Ali, htela sam da budem dobra mama, a nekad to znači da ih moraš pustiti", rekla je glumica.

Istakla je da nije pila dok je bila trudna, ali da je poklekla ubrzo nakon rođenja ćerke i da nakon toga nije prestajala. U jednom trenutku je završila u bolnici.

"Lekari su mi rekli da će mi jetra otkazati. Više nisam bila 20-godišnjakinja koja se mogla brzo oporaviti", ispričala je.

Tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Good Morning America" otkrila je da se tokom postporođajne depresije još teže nosila s alkoholizmom.

"Te godine su bile jako teške za mene. Dugo sam se borila. Utehu sam tražila na dnu flaše. Nisam imala nikakve negativne osećaje prema svom detetu, samo sam bila duboko depresivna. Nisam znala gde završava alkoholizam, a gde počinje depresija", ispričala je glumica.

Hejden je tokom gostovanja u emisiji "Good Morning America" otkrila je da se tokom postporođajne depresije još teže nosila s alkoholizmom.
Youtube 

Požalila se i da su je ljudi opisivali kao "preterano emotivnu" i govorili joj da se ponaša poput lude žene što joj je još više otežavalo situaciju.

Pomoć je potražila tek nakon što je zbog opijanja završila u bolnici, a danas je, tvrdi, trezna i fokusirana na budućnost svoje ćerke, ali tvrdi da se i dalje bori s porocima.

"Dobro sam, ali to je svakodnevna bitka. Zahvalna sam što mogu reći da sam danas trezna", ispričala je Hejden. 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!