Monika Beluči i Vensan Kasel bili su jedan od omiljenih parova, međutim mnogi ne znaju da je lepa Italijanka pre glumca bila u braku.

Naime, Monika se 1990. godine udala za modnog fotografa Klaudija Karlosa Basoa (63). Belučijeva je imala 26 godina kada je fotografu rekla "da", a u braku su bili četiri godine. Monika, a ni Klaudijo nikada nisu pričali o tome kako su se upoznali, a pretpostavlja se da se prvi susret desio na snimanju, s obzirom na to da se Monika pre svega bavila manekenstvom koje ju je odvelo u svet glume.

Monika i Klaudijo imali su malo venčanje, kojem su prisustvovali samo porodica i prijatelji. Njeno venčanje prošlo je nezapaženo, s obzirom na to da tada nije bila popularna. 

Ono što se zna o Klaudiju jeste to da je rođen u Francuskoj, gde su se njegovi roditelji preselili iz Argentine. Odrastao je u Portofinu u Italiji, zbog koje je i zavoleo umetnost, a samostalni fotograf postao je sa 21 godinom.

Monika Beluči i Vensan Kasel razveli su se 2013. godine
RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

Monika Beluči je nakon fotografa stupila u brak sa Vensanom Kaselom. Venčali su se 1999. a u braku su dobili dve ćerke - Devu (17) i Leoni (12). Monika i Vensan razveli su se 2013. a nakon nje francuski glumac oženio je 30 godina mlađu manekenku Tinu Kunaki (25).

Vensan Kasel i Tina Kunaki na Kanskom festivalu
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Par je 2019. godine dobio ćerku Amazoniju, a zbog razlike u godinama često su nailazili na negativne komentare. Ipak, to ih nikada nije doticalo nitti uticalo na njihovu ljubav.

- / SGP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel u poslednje vreme sve se češće pojavljuju na svečanostima i revijama, dok smo ih ranije zajedno viđali uglavnom na plažama Brazila.

Njegova bivša supruga, Monika Beluči već četiri godine uživa u romansi sa francuskim umetnikom kojeg je vešto skrivala od javnosti, sve do revije “Šanela” na Nedelji mode u Parizu 2019. godine kada je ruku pod ruku prošetala sa 18 godina mlađim dečkom Nikolasom Lefebvreom.

Monika Beluči sa dečkom Nikolasom
Rochon-Vollet Stephane/ABACA / Abaca Press / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!