Bivši britanski fudbaler Vejn Runi (36) trenutno odmara na Ibici sa suprugom Kolin (36).

Iako ju je slavni suprug prevario tokom trudnoće s njihovim četvrtim detetom, Kolin je odlučila da mu oprosti, a sada je plenila svu pažnju na plaži u ružičastom bikiniju.

Par je sa prijateljima ispijao hladna pića na plaži, a zgodna Britanka se u jednom trenutku malo više opustila i odvezala trakice od bikinija, koji joj je nakon toga jedva prekrio bujne grudi.

Kolin je mamila poglede kako dok se kupala u moru, tako i na plaži.

Vejn Runi na Ibici na odmoru sa suprugom
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Popularna Britanka nedavno se osvrnula na brojne komentare o njihovu braku, koji su obeležile Vejnove brojne ljubavne afere s drugim ženama. Opraštala mu je stvari preko kojih mnoge žene ne bi prešle.

"Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada smo se upoznali, ne sećam se tačno, već tada sam znao da želim da je oženim. Rekao sam joj: 'Kad odrastemo, venčemo se i rodićeš nam decu.' Nije mi verovala, ali evo, sada imamo četvoro dece", izjavio je Runi svojevremeno.

Čim su postali punoletni, verili su se, ali onda su stigli i prvi problemi.

Kolin i Runi godinama su u braku iako ju je on varao
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Vejna je pratio loš glas i pričalo se da je ženskaroš, ali uprkos pričama venčali su se 2008. u Italiji. Samo dve godine kasnije mediji su masovno pisali o njegovoj prevari s konobaricom sa Floride.

"Kad je izašla priča o Runiju i prostitutkama, moj život potpuno se preokrenuo. Provela sam dane u kući misleći da je ceo svet protiv mene. Imali smo samo 18 godina, a pisali su da je već sa 16 posećivao prostitutke. Bila sam vrlo uznemirena, ali sam isto tako znala da nikada neće naći devojku kao što sam ja, koja će za njega dati sve i koja je s njim odrasla", ispričala je Kolin, a u dokumentarcu spominje i uticaj lošeg društva.

Runi je suprugu Kolin varao sa prostitutkama
Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Za sve njegove gluposti kriv je alkohol i to je tako i danas. Znate i sami da me je nedavno opet prevario. Jednostavno ne može da pije bez nadzora. Zapravo, loše je po Runija da je uopšte bez nadzora", dodaje Kolin.

"Jednostavno sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, i to pod uticajem alkohola. U takvim okolnostima donosite loše odluke i napravite greške", pokušao je da se opravda Runi.

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Slavni fudbaler na odmoru sa suprugom

Pratioci joj konstantno pišu da je "glupa" što je i dalje s njim i što mu sve oprašta. Kolin je o tome progovorila nakon jedne od prevara.

"Pre nego što krenu priče, ja još uvek nosim venčani prsten. Iako mnogi kažu da nisam dužna da ikome išta objašnjavam, ja znam zašto to želim. I znam da većina smatra da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa, već želim da radim na tome da ovo uspe. Ne, Vejn se ne vraća kući jer iz nje nikad nije ni otišao", kaže Kolin.

Vejn Runi
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: dnevnik.hr