Članice Kardašijan/Džener klana su do sada možda navikle da uvek dobiju sve što požele, a u više navrata su uhvaćene i u "krađi" ideja manjih brendova, ali sada se ipak našao neko jači. Neko čije će "ne može" pamtiti dok su žive.

Jer, jedna osoba je uspela da "obrne igricu" i da pokaže da samo zato što se drugi plaše da uđu u rat sa njima, ne znači da treba da ćuti i pusti ih da rade šta žele.

Naime, Kajli Minog našla se svojevremeno na sudu sa Kajli Džener i to zbog imena, a tada je uspela i da spreči rijaliti zvezdu u nameri da ga "zaštiti" u svrhe "reklamiranja i usluge podrške".

Kajli Džener završila je na sudu sa Kajli Minog.
prtinscreen/instagram 

Kajli Minog koja je tokom cele karijere nosila ovo ime, saznala je namere mejk ap mogula i milijarderke. Australijska pevačica i njen pravni tim podneli su tužbu u februaru 2016. tvrdeći da bi potez Kajli Džener izazvao zabunu i oštetio reputaciju i brend muzičke zvezde. Advokati Kajli Minog govorili su da je Kajli Džener sekundarna rijaliti ličnost i sporedni lik u emisiji "U korak sa Kardašijanovima", koji se tada emitovao.

printscreen/youtube/ hayu, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Kajli Džener nekad

Pregovori su trajli dugo, ali je na kraju Minog ipak pobedila, a američki Zavod za patente i žigove odbio zahtev mlađe ćerke Kris i Brusa Dženera. I ko zna do kada se za celu priču ne bi znalo da pevačica u intervjuu za "Rolling Stone" nije napomenula da protiv svoje imenjakinje nema ništa protiv, kao i da je sve to "samo posao".

"Nikada nisam srela Kajli Džener. Zapravo, nikada nisam srela bilo kog člana njene porodice, upoznala sam jedino Kendal u prolazu na jednom modnom događaju", rekla je.

Kajli minog pobedila je Kajli Džener na sudu.
Shutterstock 

Poznata Australijanka je nedavno u emisiji Endija Koena "Watch What Happens" ponovo prokomentarisala spor ističući da se radilo isključivo o poslu. "Provela sam čitav život gradeći i štiteći svoj brend, tako da je to moralo da se uradi", naglasila je i dodala da poznaje samo jednu osobu koja se zove Kajli.

Kajli Minog sprečila je Kajli Džener da urkade njihovo ime.
printscreen/youtube/Kylie Media 

Kardašijan/Džener retko gube sporove na sudu, ali ovog puta su ipak ostale "praznih džepova", što su mnogi pozdravili s obzirom da je poznato da rijaliti učesnice godinama kopiraju druge bez da kredituju zasluge, samo zato što im se može. Ipak, čini se da je "NE" Kajli Minog, u ovom slučaju ipak bilo glasnije.

Shutterstock, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Transformacija Kajli Džener

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!