Kajli Minog ili kako su je oduvek nazivali džepna Venera, jedna je od najpopularnijih australijskih pevačica, a njenom seksepilu godinama nije bilo premca.

Danas ima 54. godine, ali i dalje izgleda fenomenalno što su dokazale i nove paparaco fotografije.

Naime, pevačica je uslikana prilikom odmora na plaži u prestonici Grčke. Minog je bila u društvu nepoznatog muškarca koji se zajedno sa njom kupao, plivao i sunčao na plaži.

Nosila je crni jednodelni kupaći kostim koji je isticao njenu zategnutu figuru. Na glavi je imala crne sunčane naočare i kačket. Pevačica je pokazala da je i dalje u savršenoj formi, na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

kajli minog u kupacem
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kajli je rešila  da se posle 30 godina života u Velikoj britaniji vrati u rodni Melburn, da bi bila bliža porodici. 

kajli minog na plazi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Minog su lekari dijagnostikovali rak dojke kada je imala 36, 2005. godine. Zbog zdravlja je otkazala drugi deo svoje svetske turneje pa je odmah otišla na lečenje. Mediji su pratili svaki njen korak.

Ceo svet je bio uz nju, a Kajli je u maju te godine bila na operaciji. Hemoterapiju je nakon operacije nastavila u Francuskoj, a kada se rak počeo da se povlači, pevačica je još nekoliko meseci bila na lečenju.

Dosad je prodala preko 70 miliona primeraka svojih albuma širom sveta,a nakon prošlogošnjeg super albuma nije bila u mogućnosti da napravi veliku svetsku turneju zbog pandemije korona virusa.

kajli minog nekada
Shutterstock