Sandra Meljničenko već 19 dugih godina živi pravu bajku sa suprugom Andrejom. Svoju ljubav ljubomorno kriju od svih, a na mrežama se tek tu i tamo može naći po koja informacija o njihovom odnosu.

Pisalo se svašta, ali je jedina istina da je njihov brak i nakon skoro dve decenije na više nego stabilnim nogama. Koliko su emocije između njih bile i ostale jake svedoči i više nego džentlmenski gest ruskog oligarha koji je odlučio da na svoj 50. rođendan prepiše celokupno bogatstvo upravo na svoju suprugu. Sandra je tako sada vlasnik i najvećih svetskih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva. Time je ova Srpkinja postala i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu - na listi magazina 'Forbs', zauzela je osmo mesto.

Sandra Meljničenko spada u najbogatije ljude na svetu.
Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia 

 A o samom početku ljubavi sa suprugom, progovorio je nedavno niko drugi do jedan od Sandrinih bližih prijatelja, Milan Vrbić Vrba, menadžer, koji je bio na njihovoj svadbi i jedan je od retkih ljudi iz Srbije s kojim je "modelsica" ostala u kontaktu.

- Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela... Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje - započinje priču Sandrin prijatelj.

On je istakao i da je za porodicu Meljničenko novac postao teret:

- Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi. Uz to, Sandra se bavi i humanitarnim radom.

 Inače, kompozitor i producent nekadašnje grupe "Models" otkrio je da je Sandru upoznao davne 1996. godine. 

- Sandra i ja se znamo od njene 15. godine. Bila je profesionalni model, a ja sam napravio kasting kako bih izabrao članice svoje grupe. Bila je lepa, ali i harizmatična, lepo se ponašala i, što je najbitnije, bila je čovek od reči. Što kaže, to i uradi. Svako ko ju je poznavao znao je da će daleko dogurati. Kada je počela da radi, imala je honorar od 500 maraka, a sada, eto, ima milijarde - priča Vrba i otkriva zašto se Sandra nikad ne smeje na fotografijama.

- To joj je profesionalna deformacija. Kada modeli uče zanat, gledaju kako da najbolje ispadnu na fotografijama i pred kamerom, prenosi "Informer", a još Sandrinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Sandra Meljničenko danas je u srećnom braku sa ruskim milijarderom, a svetski mediji o njoj bruje kao o modnoj ikoni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!