Pipa Midlton, rođena sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, čeka treće dete. Pipa ima dvoje dece, a paparaco fotografije sa platinastog jubileja otkrivaju da je trudna po treći put.

Pipa se na proslavi platinastog jubileja, kojom je slavilo 70 godina vladavine kraljica Elizabete II pojavila u zelenoj haljini, a u prvom planu je bio njen stomak.

Neki mediji su izvestili da je iz više izvora potvrđena vest o trećoj trudnoći sestre vojvotkinje od Kembridža. 

Pipa Midlton trudna po 3. put
Chris Jackson / MirrorPix / Profimedia 

Pipa i njen partner Džejms Metjuz ostvariće se po treći put u ulozi roditelja, a jedan od izvora je rekao za „Page six" kako je par presrećan povodom prinove, pošto ih je spazio ispred palate povodom velike proslave u kraljičinu čast.

Pipa i Džejms već imaju sina po imenu Artur, koji je rođen u oktobru 2018. U međuvremenu, par je dobio i devojčicu Grejs, u martu 2021. Par je u braku od 2017. godine, a prema pisanju "Us Weekly", prvi put su se sreli još 2007. godine u luksuznom hotelu Eden Rock.

Međutim, nije bilo nikakvih vesti o njihovom zabavljanju sve do nekoliko godina kasnije, 2012. godine, kada su njih dvoje primećeni zajedno na večeri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!