Kada se te 2011. godine pojavila vest da maloletna Kortni Stoden staje na "lud kamen" sa proslavljenim holivudskim glumcem Dagom Hačinsonom koji je od nje stariji "samo" 34 godine, javnost je bila u apsolutnom šoku.

Uprkos osudama, oni su tada zdušno branili svoju "ljubav", a koliko su daleko otišli svedoči i to da su morali da lažiraju papire da bi uopšte i sklopili brak. Na pitanje zašto nisu sačekali da Kortni napuni 21. godinu, Kortni je rekla kako nije razmišljala glavom, već srcem.

Brak je trajao dve i po godine, a za to vreme Dagu je propala karijera, a njegova porodica i prijatelji okrenuli su mu leđa budući da je brak sa maloletnicom bio pravi skandal za Holivud. Kortni je inače u više navrata svog supruga zvala "tata", a iako je rekla da je to bilo slučajno, nakon njenih kasnijih ispovesti, mnogi su bili ubeđeni da je na to bila primorana.

Kortni Stoden udala se za holivudskog glumca kada je imala samo 16 godina.
screenshoot/youtube 

"Tako je, kako je. Ona mene može da zove tata, a ja se mogu šaliti da odgajam svoju ženu. Sve je u dobrom humoru", izjavio je glumac tada, međutim, njegova "šala" nikome nije bila smešna.

On je pre dve godine u svojoj velikoj ispovesti istakao da je mogao da pretpostavi da će razlika od 34 godine izazvati reakcije javnosti, ali da je bio šokiran činjenicom da su mu zbog toga manjkali dobri angažmani.

"Ona je imala 16, a ja 50, i znao sam da će to privući pažnju, ali nisam shvatio kakav će uticaj zaista da ima. Nisam mislio da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bežali osim mene i Kortni", rekao je glumac i da bi neke stvari u životu ipak promenio da može. Ipak, ne misli na brak sa Kortni:

"Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni", ispričao je on u intervjuu za Fox News. Inače, par se rastao 2017. godine, a Dag je istakao da je nakon toga bio potpuno finansijski uništen.

Međutim, iako je isprva mudro ćutala o svemu, Kortni je nakon svega što je Dag izjavljivao iznela svoju stranu priče. Naime, ona je trpela jezivo psihičko nasilje, a baš iz razloga jer je kao tinejdžerka ušla u takav odnos, javnost nije bila nimalo blaga prema njoj. Zbog "bolesnog odnosa" kako je tada javnost opisivala njihov brak, dobijali su i pretnje smrću.

"Bilo me je strah da spomenem verbalne napade tokom ovih godina jer sam bila dete, a on je imao 50 godina kada smo se venčali. Sada sam žena i vreme je da napokon progovorim. Osećala sam se zatočenom, manipulisao je mnome i osećala sam kao da odrastam na vrlo usamljenom i mračnom mestu. Za Daga, uvek ću te voleti, ali uvek ću biti i bedna. Ostavio si me, omalovažavanu i zbunjenu, ali preći ću preko toga i želim ti sve najbolje. Ipak, molim te da ovako nešto ne uradiš više nijednoj maloletnici. Nije fer, a deca nisu tvoj nivo. Budi dobro, kao što ću ja biti", rekla je svojevremeno, a sada je konačno otkrila koliko je zapravo uticao na nju ovaj brak i njihov odnos, te otkrila da je dugo imala ozbiljne mentalne probleme.

Kortni Stoden odlučila je da progovori o odnosu sa bivšim suprugom.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kortni je nedavno istupila kako nebinarna osoba, a sada kaže da je zbog braka sa Dagom razvila telesnu dismorfiju jer su paparaco fotke činile da "mrzi svoje telo". Ona je otkrila i da ju je upravo bivši suprug naterao da poveća grudi i ugradi "petice" kako bi bila više nalik njegovom idlolu - Pameli Anderson.

"Bila sam jako nesigurna tinejdžerka. Stalno sam razmišljala negativno i imala sam užasno mišljenje o sebi. Nije mi ni pomoglo to što sam oblikovana u neku vrstu prostitutke dok mi se telo još nije ni razvilo kako treba, niti sam ja sebe pronšala i prevazišla svoje nesigurnosti", rekla je.

"Bila sam toliko slomljena da sam analizirala svaki deo svog tela i mrzela sam svoj odraz u ogledalu. Bila sam slomljena iznutra", rekla je u Call Her Daddy podkastu.

Kortni kaže i da ju je bivši suprug naterao da nosi nekoliko brushaltera na dan njihovog venčanja kako bi joj grudi izgledale veće.

Kaže da se trudila da izgleda više kao žena Hačinsonu, a ne kao devojčica, što je i bila, te da je to dovelo do toga da danas, iako ima samo 27 godina, izgleda daleko starije.

"Želeo je da zadržim telo deteta, ali da imam ogromne grudi", dodala je Stoden i istakla da se kaje zbog svega, a kako danas izgleda, pogledajte u galeriji i nastavku.

printscreen/instagram Pogledajte kako 27-godišnja Kortni Stoden danas izgleda nakon svih intervencija za koje se, kako kaže, sada kaje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!