Za Kortni Stoden javnost je prvi put čula pre desetak godina kada su mediji brujali o njenom venčanju sa 34 godine starijim glumcem Dagom Hačinsonom.

Ne bi to bilo ništa toliko čudno da ona u tom trenutku nije imala samo 16 godina, a da bi sklopili brak, morali su da lažiraju papire.

Dag je kasnije izjavljivao da mu je ovaj odnos uništio život i karijeru, kao i da su mu porodica i prijatelji okrenuli leđa, ali da ipak ne žali ni zbog čega. Kortni je čak u nekim intervjuima rekla da je svog supruga nekoliko puta slučajno nazvala "tata".

Kako je u jednom intervjuu ispričala, Kortni je priznala da ga je jednom priliko slučajno nazvala "tata".

"Tako je, kako je. Ona mene može da zove tata, a ja se mogu šaliti da odgajam svoju ženu. Sve je u dobrom humoru", izjavio je glumac tada.

kortni stoden nekad sa dagom hacinsom
screenshoot/youtube 

Međutim, tek nakon razvoda Kortni je otkrila svoju stranu priče o braku. Naime, ona je trpela jezivo psihičko nasilje, a baš iz razloga jer je kao tinejdžerka ušla u takav odnos, javnost nije bila nimalo blaga prema njoj. Zbog "bolesnog odnosa" kako je tada javnost opisivala njihov brak, dobijali su i pretnje smrću.

Par je vezu okončao 2016, iako su se zvanično razveli tek 2020. godine, a tek tada Kortni je progovorila o svemu:

"Bilo me je strah da spomenem verbalne napade tokom ovih godina jer sam bila dete, a on je imao 50 godina kada smo se venčali. Sada sam žena i vreme je da napokon progovorim. Osećala sam se zatočenom, manipulisao je mnome i osećala sam kao da odrastam na vrlo usamljenom i mračnom mestu. Za Daga, uvek ću te voleti, ali uvek ću biti i bedna. Ostavio si me, omalovažavanu i zbunjenu, ali preći ću preko toga i želim ti sve najbolje. Ipak, molim te da ovako nešto ne uradiš više nijednoj maloletnici. Nije fer, a deca nisu tvoj nivo. Budi dobro, kao što ću ja biti".

kortni stoden sa novim verenikom
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kortni danas ima 27 godina, a nedavno je svoj rođendan proslavila sa svojim menadžerom i odnedavno i verenikom Krisom Šengom koji ima 42 godine.

Iako se može pohvaliti više nego vitkom linijom, mnogi komentarišu da starleta izgleda daleko starije nego što jeste, a kao glavnog "krivca" spominje se upravo turbulentan ljubavni život ali i plastične intervencije. Kako sada izgleda pogledajte u galeriji i procenite i sami, da li zaista izgleda starije nego što jeste.

screenshoot/instagram, Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kortni Stoden i Kris Šeng