Idris Elba, slavni glumac predstavlja tihu patnje za mnoge žene, međutim on godina ima oči samo za jednu damu! Sabrina Elba je njegova supruga koju je upoznao 2017. godine. Slavni par nedavno se pojavio u Kanu, a lepa Sabrina mamila je poglede prisutnih.

Apolon 21. veka, kako inače zovu Idrisa Elbu i njegova supruga smatraju se jednim od najatraktivnijih svetskih parova, a i više je i nego očigledno zbog čega je to tako.

Idris i Sabrina upoznali su se 2017, a venčali 2019. godine. Pre braka sa ovom lepoticom, Elba je dva puta odlazio pred oltar. Prvi put sa Hanom Borgard kojom je bio u braku od 1999. do 2003. a drugi put se oženio Sonjom Nikol Hamlin sa kojom je bio kratko 2006.

Glumac koji ima zanosnu ćerku Isan i sina Vinstona, i pored dva brodoloma nije odustao od braka.

Sabrina je u stvari pokušavala Idrisa da nabaci svojoj drugarici, međutim on nije mogao da skine pogled sa nje i od tada su nerazdvojni.

"Izašao sam na jedini slobodan dan koji sam imao, istina, bila je nedelja veče. Otišao sam na zabavu i ona je bila tamo. Žurka se zvala "Slow Jam Sunday" i ugledao sam je. OČARALA ME JE. Ostatak je istorija", otkrio jez a britanski "Vogue" Elba da se u Sabrinu zaljubio na prvi pogled.

Sabrina Elba se bavi modelingom, a pored toga je i voditeljka i aktivistkinja
Instagram 

Lepa Sabrina koja se bavi modelingom potpuno je očarala slavnog zavodnika, a jasno nam je i zbog čega. Pored modelinka, ona je i aktivistkinja i voditeljka podkasta.

NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Idris Elba i njegova supruga Sabrina Daur Ebra


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!