Poslednjih dana, Hanter Bajden je glavna tema svetskih i domaćih medija, a celoj farsi doprinosi i žena Melisa Koen koja je viđena na plaži sa dva muškarca.

I dok Hanter vodi bitku sa tabloidima i svetskim moćnicima koji žele da razotkriju kako je sin precednika Amerike povezan sa Rusijom, njegova žena uživa na plaži u Brazilu sa dvojicom nepoznatih muškaraca.

Kako piše Daily Mail, Melisu i njena dva prijatelja snimali su i agenti tajne službe. Viđeni su kako vidno uživaju u zajedničkoj društvu, ali ih javnost još uvek nije identifikovala, niti kao njene rođake niti poznanike.

Melisa Koen na plaži sa dvojicom nepoznatih muškaraca.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Koliko su agenti mogli da primete, sa njima u društvu više nije bilo nikoga, te činjenica da žena Hantera Bajdena uživa sa drugim muškarcima na plaži, dok joj muž prolazi pravu medijsku tortutu, mnogima je neumesna.

Melisa Koen se zabavljala sa svoja dva druga na plaži.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melisa Koen je inače južnoafrička aktivitskinja i rediteljka dokumentarnih filmova. Za Bajdenovog sina Hantera se udala 2019. godine u Los Anđelesu, a zanimljivo je da je oboma ovo drugi brak.

Dok Hanter iz prethodnog braka ima troje dece, Melisa se nije ostvarila kao majka dok nije upoznala sina najmoćnijeg čoveka na planeti.

Hanter Bajden je trenutno u centru skandala zbog veza sa Rusijom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Hanter ima i nepriznato dete. Žena iz Arkanzasa, Lunden Aleksis Roberts, tužila je Hantera, tvrdeći da je on otac njenog deteta. On je negirao da je imao seksualne odnose sa ženom, ali je test očinstva iz novembra 2019. otkrio sa naučnom sigurnošću da je Hanter biološki otac deteta. Morao je da plaća alimentaciju.

Hanter Bajden i Melisa Koen imaju jednog sina.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I pored toga što su Hantera Bajdena obeležile burne ljubavne veze - uključujući i kontroverzni odnos s udovicom njegovog nastradalog brata Boa Bajdena, on je jednom prilikom za Melisu rekao:

"Odmah sam se zaljubio u nju"otkrio je Hanter u jednom intervjuu.

Pre nego što je upoznala Hantera, Melisa je žestoko podržavala Barak Obamu i bila je kritična prema Donaldu Trampu.

Podsetimo, Donald Tramp je pozvao Vladimira Putina da javno objavi kakve veze ima Hanter Bajden s poslovima u Rusiji i da li je istina da je primio 3.5 miliona dolara od ruske milijarderke Elene Baturine.

Kako je objavio američki tabloid "New York Post", istražuje se i Hanterov laptop na kom su navodno eksplicitni snimci i dokazi koji bi mogli gadno naštetiti njegovom ocu. Baš je "New York Post" tokom izbora 2020. godine objavio da su procureli mejlovi Hantera Bajdena koji su pokazali da je koristio svoje veze s ocem kako bi povećao platu u firmi Burisma u kojoj je radio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!