Teško da je ijedan rijaliti program izazvao toliki bes kod gledalaca širom sveta kao što je to bio slučaj sa "Toddlers and tiaras". Gomila devojčica obučenih u odeću za odrasle, sa teškom šminkom, perikama, nadograđenim noktima i fejk zubima takmičile su se za prestižne nagrade, a njihovi roditelji nisu birali sredstva kako bi svoje mezimice doveli do cilja, i eventualno kasnije osigurali holivudsku karijeru i slavu.

Decu su izlagali mučnim probama od po 8 i više sati, plaćali "trenere", a devojčice su redovno morale da idu na samopotamnjivanje, izvlačenje pramenova i na probe teških i neudobnih kostima. Roditelji su ih bukvalno "kljukali" slatkišima, kafom i energetskim pićima kako bi izdržale duga takmičenja, te ne čudi što je veliki broj njih danas sa ogromnim zdravstvenim i psihološkim problemima.

Kajlija Pouzi je samo jedna od ekstremnih primera, koja je nedavno odlučila da oduzme sebi život sa samo 16 godina, a i druge učesnice "Toddlers and tiaras" u više navrata govorile su o smetnjama koje su imale zbog učestvovanja u kontroverznom rijalitiju.

Kajlija Pouzi stekla je slavu zahvaljujući "toddlers and tiaras", međutim, nedavno je digla ruku na sebe.
printscreen/facebook 

Inače, kap koja je, nezvanično, prelila čašu i nakon čega je odlučeno da se stavi tačka na njegovo emitovanje bio je trenutak kada su čelnici šou programa odlučili da je potpuno okej da emituju scenu u kojoj je, tada trogodišnja Pejsli Diker, poznatija kao Pepermint Pejsli, nastupala na izboru za male misice obučena kao prostituka, odnosno kao Džulija Roberts u "Zgodnoj ženi".

Za neupućene, Džulija u legendarnom filmu igra prostitutku u koju se zaljubljuje bogati biznismen, i koja na kraju postaje njegova izabranica. Međutim, u jednoj od prvih scena, Robertsova nosi kombinezon sa izrezima, plavu periku, mini suknju i lakovane čizme iznad kolena. Upravo takav kostim ponela je Pejsli koja je do tada važila za jednog od apsolutnih favorita i koja je bila među najlepšim devojčicama.

Javnost je bila zgrožena, a ni ostale mame na takmičenju nisu bile preterano oduševljene. Jer ma koliko da su sve preterivale i bile ekstremne u pripremama za takmičenja, sa druge strane, nijedna nije ovako prešla liniju.

Da zlo bude još gore, Pejslina majka Vendi nije videla ništa loše u tome, čak ni kada se pojavila u emisijama u kojima su je oštro kritikovale gledateljke. Ona je pravdala svoj izbor time da su svi na nju ljubomorni, a Pejsli je nastavila da oblači u provokativne kostime poput, citirano "seksi policajke".

Pejsli Diki majka je oblačila u provokativne kostime od 3. godine, a kritike je izazvala i kostim seksi policajke.
pritnscreen/youtube 

Da li zaista termin "seksi policajke" treba da bude povezivan sa tada trogodišnjakinjom? No, Pejslina majka misli da da.

Na sve to ona je svojevremeno pričala da ne vidi zašto je napadaju, te da svoju ćerku vaspitava kao bilo koji drugi roditelj, te da je redovno vodi u crkvu.

TLC se nakon emitovane epizode našao u ozbiljnom problemu, a kako kritike nisu prestajale ni nakon njihovog zvaničnog izvinjenja, doneli su odluku da šou prestane da se emituje.

"Imamo ozbiljan problem kada kanal koji se bavi obrazovanjem prikazuje mališane, koji verovatno još nisu naučili ni da čitaju, obučene kao prostitutke i koji pokazuju svoj "seksi batak", rekla je Melisa Henson, direktorka komunikacija i javnog obrazovanja u PTC-u za Hollywood Reporter.

"Nema sumnje, TV rukovodioci su saučesnici u otimanju detinjstva ovim devojčicama", nastavila je i dodala:

"Godinama smo viđali kako se seksualnost odraslih neprikladno i agresivno nameće nevinoj maloj deci, ali deca se danas seksualizuju sve mlađa i mlađa. Svi dostupni podaci sugerišu da će oni patiti zbog toga kasnije u životu."

Majka Pejsli Diki našla se na meti kritika zbog svega što joj je radila.
printscreen/youtube 

Vendi Diki je na to rekla da je njena ćerka učestvovala u preko 60 izbora, te da je upravo kostim "Zgodne žene" učinio da bude svetski poznata, te da će joj to otvoriti vrata Holivuda.

Srećom, Pejsli je odavno napustila svet izbora za mis, a glavni fokus joj je na glumi. Ona se pojavila u drami "Red Bank Society" i flmovima "Beacon Point" i "Exeter", međutim, u pitanju su samo male, gotovo neprimetne uloge, a upravo otežavajuća okolnost bila je njeno pojavljivanje u kontroverznom rijalitiju.

Da li će Pejsli uspeti da se otarasi bremena "Toddlers and tiaras" i zaprav opostane zbučno ime u Holivudu ostaje da vidimo, a kako Pejsli danas izgleda pogledajte u galerji ispod:

Facebook Pejsli Diki pokušava da se progura u svetu glume nakon što joj je slavu doneo rijaliti "Toddlers and tiaras".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!