Prošlo je jedva dvadesetak dana od smrti Kajlije Pouzi, nekada najlepše devojčice i zvezde kontroverznog šou programa "Toddlers and tiaras", a svet i dalje potresaju teorije o njenoj smrti.

Lepa tinejdžerka napunila je 16 godina samo par dana pre samoubistva, a policija ju je našla obešenu u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, nedaleko od svoje kuće, a ovi detalji potresli su milione.

Kako pišu strani mediji, Kajlija nije ostavila oproštajnu poruku u trenutku smrti, ali se ipak na neki način oprostila od svoje najdraže osobe. Naime, njenoj majci Marsi Gaterman stigao je poklon koji joj je njena mezimica naručila 2 nedelje pre smrti.

Kajlija Pouzi poslala je majci poklon koji joj je stigao nakon što se ubila.
Facebook 

Kajlija je preko Tiktoka poručila ćebe, a njena majka je sada za E! News otkrila i šta je pisalo u poruci koja je stigla uz poklon.

"Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cenim. Uvek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te", ispričala je ožalošćena Marsi.

Kajlija Pouzi poslala je majci ćebe.
Facebook 

Nesrećna žena potpuno je slomljena gubitkom, ali je iskoristila mreže da se zahvali svima na podršci i da ujedno podseti mlade pratioce da govore o svojim problemima, te da samoubistvo nije rešenje.

"Ovo je najgora stvar koju jedna majka može da doživi. Roditelji koji imate decu koja su tinejdžeri i koja koriste telefone, uvek im proveravajte uređaje", rekla je.

Kajlija Pouzi nije ostavila oproštajnu poruku nakon samoubistva.
Facebook 

"Ako vas nešto muči, nemojte ćutati. Kažite roditeljima. Niko vas neće osuđivati, već će vam dati pomoć koja vam je potrebna. Ali moramo da znamo da bismo mogli da vam pomognemo. Nemojte to skrivati u sebi", dodala je.

Podsetimo, Gatermanova je prva podelila vesti o ćerkinoj smrti.

"Nemam reči, moja prelepa devojčica je otišla. Molim vas, poštujte našu privatnost dok oplakujemo gubitak Kajlije. Ona će biti moja beba zauvek".

Majka Kajlije Pozi objavila je i fotografiju svoje ćerke u haljini, a tinejdžerka je trebalo da učestvuje i na takmičenju za "Miss Teen Amerike".

U međuvremenu se saznalo kako je umrla, a informacije da je na ovakav brutalan način sebi prekinula detinjstvo i blistav život koji ju je čekao posebno su bile bolne za porodicu i najbliže prijatelje koji su odlučili da pokrenu fondove za sve one koji se bore sa bilo kakvim psihičkim problemima.

Kajlija je u svetu modelinga od svoje treće godine, i kao i većina devojčica koje su učestvovale na dečjim izborima za Miss, išla je u solarijum, šminkala se, nosila veštačke nokte i potpetice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Ona je nastavila i kasnije da se takmiči i bila veoma uspešna u tome, a njena majka je dodala da ništa nije upućivalo na tragediju jer je delovala kao ispunjena i srećna osoba, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Facebook, pritnscreen/instagram Kajlija Pouzi oduzela je sebi život u 16. godini

I najbitnije, ukoliko pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!