Američki glumac, Džej Elis, domaćoj javnosti je, možda, najpoznatiji po tome što je sa srpskom manekenkom i glumicom Ninom Seničar.

Oni su još pre tri godine dobili ćerkicu Noru Grejs, a nedavno se šuškalo i da par konačno planira da stane "na ludi kamen", nakon što su se na mrežama pojavile njene fotografije sa devojačke večeri u Las Vegasu.

Ali, Elis je takođe zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick".

Nina Seničar i Elis Džej kupili kuću.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Da njihovoj vezom vlada sklad dokao je Amerikanac ovih dana kada je pazario prelepu kalifornijsku vilu u koju planira da se useli sa Ninom i ćerkom. Vila je vredna 4,5 miliona dolara, a smeštena u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu.

Elis, koji se pojavljuje i u HBO šouu "Insecure", zapravo je kupio renovirani dom u američkom stilu Foursquare, u holivudskom istorijskom naselju, a dogovor o kupovini postignut je van tržišta.

Nina Seničar i njen muž će se useliti u luksuznu vilu.
Instagram 

Prvobitno izgrađena daleke 1919. godine - ali "renovirana, preuređena i vraćena u savršenstvo evropskog hotela sa pet zvezdica" prema opisu sa liste - ova rezidencija ima tri spavaće sobe i jednak broj kupatila, raspoređenih na dva sprata.

Fasada je obložena drvetom, ispred kuće je bazen, kao i bračni krevet na tremu. Posebno je zanimljiv bioskop na otvorenom, i to što je kuća "ušuškana" među zelenilom i visokom živom ogradom.

Muž Nine Seničar kupio je luksuznu kuću.
LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia 

Na glavnom nivou su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa ostrvom za jelo i vrhunskim nerđajućim uređajima; tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu.

Kuća takođe potpada pod Milsov zakon (eng. Mills Act), što znači da vlasnici kuća mogu dobiti smanjeni porez na imovinu u zamenu za restauraciju i očuvanje istorijskih struktura.

Iako će ovo po svemu sudeći postati novi dom Elisa i Nine Seničar, srpska manekenka u nedavnom intervjuu nije krila nostalgiju za svojom domovinom.

Kako izgleda luksuzna vila mladog para, pogledajte u nastavku:

MLS / Planet / Profimedia Kuća Džej Elisa i Nine Seničar.