Holivudska glumica Selma Bler (49) boluje od multipla skleroze, a tešku borbu s ovom bolešću opisala je u svojim nedavno objavljenim memoarima 'Mean Baby'. Ona se u poemnutoj knjizi dotakla i propalih veza, zavisnosti, silovanja, samoubistva i ostalih do sada nepoznatih detalja iz svoga života.

Selma je u knjizi otvoreno progovorila o tome kako je bila žrtva silovanja kao i da je dva puta pokušala da izvrši amoubistvo. Prvi put pokušala je zbog neuzvraćene i nesrećne ljubavi još za vreme studiranja.

- Ušla sam u njegovu kući. Popila sam šaku tableta i otišla u njegovo kupatilo gdje sam sela na pod i pila tekilu. Ali, u zadnji trenutak me je uhvatila panika. Na kraju je njegova mama zvala Hitnu pomoć koja me odvela u bolnicu - opisala je Selma. Osvrnula se i na prve simptome multipla skleroze.

- Koliko god tužno zvučalo, mislim da možda ne bih preživela te godine bez alkohola. Sada znam da sam imala simptome MS-a i da sam sama pokušavala da se lečim alkoholom - napisala je glumica koja je ove simptome počela da primećuje još u mladosti.

Selma je mučne detalje bolesti otkrila i u svom dokumentarcu 'Introducing, Selma Blair'.

selma bler
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

- Rekli su mi da napravim planove za umiranje, ne jer bolujem od multiple skleroze, nego jer se borim protiv nje - rekla je glumica u filmu.

Redateljka Rejčel Flejt prikazala je kako se glumica podvrgava tretmanu sa matičnim ćelijama koji je obećavajuć za njeno stanje no, ona je ipak imala teške posledice na organizam.

Selmi su se na licu pojavile modrice, trpi bolove, a u isto vrijeme progovara o osećajima straha i smrtnosti te ni u jednom trenutku ne gubi optimizam.

Print Screen/Youtube, pritnscreen/instagram Slavna glumica nekad i sad

Podsetimo, Selma je bila žrtva bivšeg partnera koji ju je fizički zlostavljao. Ona je doživela nasilje od bivšeg dečka Ronalda Karlsona, zbog čega su policija i sud morali odmah da reaguju.

Do incidenta je došlo u februaru, u stanu Selme Bler u Los Anđelesu, nešto malo posle raskida njihove dugogodišnje veze. Karlos ju je posetio kako bi joj vratio televizor, a onda su se stvari iznenada okrenule, bacio se na nju i počeo da je davi.

Glumicu je Ronald "davio, tukao i da joj je agresivno tresao glavu i ramena" dok je ona ležala na krevetu.U izveštajima se navodi i da je glumica u vreme napada uzimala lekove koje pije zbog svoje bolesti, i da je Karlosu rekla da se ne oseća dobro. Međutim, on nije slušao njene reči, vikao je.

"Zaje*ala si se, ne možeš ništa, ne možeš nikog da voliš, ti si beskoristan bogalj. Ja ne zaslužujem ovo, mogu mnogo bolje od tebe", urlao je njen partner, prenosi Daily Mail. U javnost su procurile i fotografije na kojima se jasno vide povrede koje je Ronald naneo Selmi.

selma bler
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!