Novosađanka Ena Popov postala je zapažena kao jedna od aktera prvog rijaliti programa u Srbiji "Veliki brat" u kojem je imala i romansu sa jednim učesnikom.

Nakon toga bila je u žiži interesovanja, te je tako i njen privatni, a posebno ljubavni život privlačio veliku pažnju javnosti. U tom periodu bila je aktivna u noćnim izlascima i mediji su je povezivali sa mnogobrojnim muškarcima među kojima je bio i fudbaler Gojko Kačar.

Ena je na profesionalnom planu beležila je uspehe te se oprobala kao pevačica, a ostala je upamćena kao voditeljka popodnevnih emisija.

Bila je uspešna voditeljka televizijske emisije "Mustre", a njena pesma "Naivna" koju je davne 2008. snimila bila je veliki letnji hit.

Ena Popov nekada
Youtube 

Tada je bila čest gost svih zabavnih programa i punila je novinske stupce nagađanjima o emotivnom životu koji je tada bio turbulentan. Danas živi sasvim drugačijim životom, pre svega mirnijim.

Ena Popov danas izgleda drugačije
Instagram 

Ena se bila pobukla iz javnosti na određeni vremenski period - kada se udala i postala majka. Iako je imala sve predispozicije i mnogobrojne prilike da gradi karijeru u Beogradu i bude zaštitno lice jedne televizije, ona se vratila u rodni grad, Novi Sad i posvetila porodičnom životu.

Ena je već nekoliko godina u braku sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankkom, sa kojim ima dve ćerke Riju i Milu. Ena i Nenad su zajedno od 2012. godine, a koliko su srećni u braku govore i njihove porodične fotografije na Instagramu koje voditeljka rado objavljuje.

Ena Popov sa supurgom
Instagram 

Ena Popov je danas uspešna je dizajnerka kupaćih kostima, dok je mužičku karijeru zapostavila, a čini se ne planira ni da nastavi.

Pored toga radi i kao voditeljka na radio-televiziji Vojvodia. U galeriji u nastavku teskat pogledajte kako danas Ena izgleda:

screenshoot/instagram Voditeljka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!