Penzionisana brazilska manekenka Alesandra Ambrozio pojavila se kao pravo oličenje glamura na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu za koji je odabrala pomalo neobičnu kreaciju.

41-godišnja Alesandra odabrala je široku balsku haljinu s providnim gornjim delom, a grudi je prekrila s tek dva komadića šljokičastog materijala.

Cilu kombinaciju začinila je belim dugim rukavicama i nakitom i zasenila sve zvanice. Pozirala je sjajno raspoložena, pozdravljala okupljene novinare i fotografe i sve vreme im slala poljupce.

Alesandra Ambrozio na Kanskom festivalu
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Crvenim tepihom u Kanu prošetala je bez pratnje svog dečka Ričarda Lija od kojeg se odvaja samo u retkim trenucima i s kojim se ne stidi da razmenjuje strasti u javnosti.

Pre Ričarda, Alesandra je bila u vezi s italijanskim dizajnerom Nikolom Odijem, a s bivšim verenikom Džejmijem Mazurom ima ćerku Anju i sina Noa.

Lepa manekenke oduševila je i zasenila sve zvanice na filmskom festivalu
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se debitovala kao supermodel, ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Gucci, Moschino, Prada, Chanel i Givenchy, a dugi niz godina bila anđeo brenda Victoria's Secret.

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Lepa manekenka privlači pažnju modnim odabirima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!